Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Göksu?Yag çekte motive olalim?

Göksu?Yag çekte motive olalim?

Anadolu Meclisinde bir dernek baskanin konusmasinda yag çekiyorum diye anlamayin, sözüne karsilik belediye baskani ?yag çekinde biraz motive olalim? dedi.

Hasan Gürsoy/Gazete Esenler

Göksu“Yag çekte motive olalim”

Anadolu Meclisinde bir dernek baskanin konusmasinda yag çekiyorum diye anlamayin, sözüne karsilik belediye baskani “yag çekinde biraz motive olalim” dedi.

Amasya Göynücek Ilisu Köyü Yardimlasma Dernegi Baskani Muammer Aksoy’un konusmasi sirasinda Belediye Baskani Göksu’ya tesekkür etmesini ardinda Aksoy yagcilik yapiyorum diye anlamayin. Bu konusmasina karsilik belediye baskani yag çekinde biraz motive olalim dedi.

 

Esenler belediyesinin düzenledigi Anadolu meclisinin bu haftaki konuklari Amasya, Çorum, Karabük, Samsun, Gümüshane ve Zonguldak idi. Esenler Kültür Merkezinde gerçeklesen etkinlige Belediye Baskani M.Tevfik Göksu, ESDEF Baskani Süleyman kahveci ve ESDEF üye dernek baskanlari. Saadet Partisi Ilçe Baskan Yardimcisi Mustafa Kaplan. Dernek baskanlari ve yönetim kurulu üyelerinin yani sira dernek üyeleri katildi.

Düzenlenen Anadolu meclisinde dernek baskanlari klasik faaliyetlerini anlatti. Hiçbir sorunlari yokmus gibi birde derneklerine katki sunulmus gibi tesekkür etiler. Her Anadolu Meclisinde oldugu gibi bu Anadolu meclisinde de birçok dernek baskani kendilerini ve derneklerini dogru bir sekilde ifade bile edemediler.

 

Anadolu Meclisinde dernek baskanlari derneklerini tanitim yaptigi sirada sira Samsun Terme ilçesine geldiginde, Dernek Baskani Sükrü Sahin yanlislikla belediye baskanlarinin ismini karistirarak eski Belediye Baskani Mehmet Öcalan’a tesekkür etti. Bu arada hatirlatma yapilinca Sahin durumu düzelterek mevcut belediye baskanina tesekkür etti.

Anadolu Meclisinde Konusma yapan Çorum Mecitözü Ilçesi Dernek Baskani Ismail Yasar “dernegimiz en temel prensibi sahip oldugumuz maddi ve manevi bütün kültür degerlerimizi yasayip,yasatmaktir.Çalismalarimizda bu temel prensip esas alinip gözetilmistir.Her hangi bir menfaat temin etmek veya bu miletin degerlerine aykiri durus sergilemek hep bizigm ilgi alanimizin disinda olmustur.yöre olarak sahip oldugumuz kültürel degerleri sehir kültürünü bozmadan yasatmak ve yasamaktir.”

Anadolu meclisinde her zaman oldugu bu mecliste belediye baskani birçok seyin müjdesini verdi.

Göksu;

—Türkiye çapinda belediyelerin yaptiklari projelerin yaristigi 1500 Proje arasinda Esenler Belediyesinin Güzel Esenler Projesi Üçüncü seçilerek Basbakandan önümüzdeki günlerde plaketimi alacagim.

—12 bin anneyi bogaz gezisine gönderecegiz.

—20 bin gencimizi Çanakkale’ye gönderecegiz.

—Göktürk piknik alanina bayanlari götürüp getirecegiz bir telefon açmaniz yeterli.

—Türkiye’nin en büyük Imam Hatip Lisesini 50 trilyonluk projeyle Ninehatun Mahallesine yapiyoruz.

 

 



  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu