Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Göksu, Murat Kurum’a Belediye Başkanlığı Adaylığını Açıklatmaya Çalıştı

Göksu, Murat Kurum’a Belediye Başkanlığı Adaylığını Açıklatmaya Çalıştı

Göksu Murat Kurum’a Belediye Başkanlığı Adaylığını açıklatmaya çalıştı

Cumartesi günü açıklanacak olan AK Parti Esenler Belediye Başkan adayı kim olacağı beklenirken Göksu, Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Dörtyol Meydanından açıklatmaya çalıştı. Kurum “Tevfik Başkanım ile birlikte Esenlerimiz için İstanbul’umuz için gece gündüz çalışacağım” diyerek Göksu’nun AK Parti Esenler Belediye Başkan adayı olduğunu işaret etti.

Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Esenler Dörtyol Meydanı'nda vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum, Esenler'in geleceğini ve projelerini anlatırken konuşmasının sonunda Kurum “Biz Tevfik Başkanımla birlikte inşallah Esenleri İstanbul'un cazibe merkezi yapmaya devam edeceğiz. Tevfik Başkanım ile birlikte el ele omuz omuza Esenlerimiz için İstanbul’umuz için gece gündüz çalışacağım. Gece gündüz koşturacağım. Ben sıcaklığınız için bu samimiyetiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra Kurum Göksu’nun elini havaya kaldırarak açıklamasını bitirdi.

Göksu’yu Korku ve heyecan sardı

Bu da gösteriyor ki Göksu’nun AK Parti Esenler Belediye Başkan adaylığı gösterilip gösterilmeyeceği korkusu sardığı. Bunun yanı sıra Göksu’nun çok sabırsız olduğu, heyecanlı olduğu gözlemlendi.

 



  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Cuma 17.8 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı