Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Göksu Ölüm bu Hayattan Merhametli, Bunların Hepsi Boşuna

Göksu Ölüm bu Hayattan Merhametli, Bunların Hepsi Boşuna

AKP Esenler Belediye Başkanı Sn. Mehmet Tevfik Göksu Ölüm bu Hayattan Merhametli, Bunların Hepsi Boşuna n

Siyaset yapan insanlarda biraz olsun ahlak, onur, haysiyet, namus ve dürüstlük olmalı 

 

Dörtyol Cumhuriyet Meydanında  Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen Esenlerde bulunan STK için açılan Yöre Dernek stantların skandal bir olay yaşandı.

 

Her iki parti Esenler belediye başkan adayları yöre dernek stant ziyareti yaptığı esnada aynı stantta karşılaştı.Gelecek partisi Esenler ilçe başkanı belediye başkan adayı Sn. Mustafa Kaplan’ın Nezaketen Tokalaşmak İstemesi üzerine Esenler Belediye Başkan ve Adayı Sn. Mehmet Tevfik Göksu ( Bu Kirli Eli Sıkmam ) diyerek siyasi nezaketsizlikle Mustafa Kaplanla Tokalaşmadı

 

Sayın Mehmet Tevfik Göksu anlayabilir mi’sin onu da bilmiyorum ama  bir Türk Genci ve Müslüman biri olarak buradan yine de hatırlatarak tebliğ etmek istiyorum. 

 

Lokman / 18’inci Ayet 

Kibirlenerek insanlardan yüzünü çevirme ve yeryüzünde böbürlenerek yürüme. Çünkü Allah, kibirle kasılan, kendini beğenmiş, çokça övünüp duran hiç kimseyi sevmez.


İbrahim / 21. Ayet

Mahşer günü insanların hepsi birlikte Allah’ın huzuruna çıkarlar. Zayıflar, büyüklük taslayan liderlerine şöyle derler: 

 

Doğrusu biz dünyada size uyup arkanızdan gitmiştik. Peki şimdi siz, Allah’ın azabını birazcık olsun üzerimizden kaldırabilecek misiniz?

Onlar da şu şekilde karşılık verirler:

 

Ne yapalım? 

Eğer Allah bize doğru yolu gösterseydi, biz de sizi doğru yola iletirdik. Şimdi artık sızlansak da sabretsek de bizim için hiçbir şey değişmeyecektir; kaçıp sığınacağımız herhangi bir yer de yoktur.

 

Şenol Özyurt 13/03/2024 

 



  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı