Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Göksu “Sizinle beraber, çok güzel şeyler ortaya çıkardık, çıkarmaya da devam edeceğiz”

Göksu “Sizinle beraber, çok güzel şeyler ortaya çıkardık, çıkarmaya da devam edeceğiz”

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu “Genişletilmiş Sivil Toplum Buluşması”nda Esenler’deki sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile bir araya geldi.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, ilçede görev yapan sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileriyle ‘Genişletilmiş Sivil Toplum Buluşması’nda bir araya geldi.

Yalova Armutlu’da düzenlenen programa; Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan’ın yanı sıra belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ile sivil toplum kuruluşlarının başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanları katıldı.

“sivil toplum kuruluşları Esenler için omuz omuza çalışıyor”

Toplantıda kısa bir konuşma yapan AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, “Esenler Belediyesi ve sivil toplum kuruluşları Esenler için omuz omuza çalışıyor. Geride bıraktığımız pandemi döneminde de desteklerini hiç eksik etmediler. Normal hayata dönüşle birlikte de kuruluşlarımız ve belediyemiz parmakla gösterilecek organizasyonlara imza attı. Hep birlikte güzel şeyler başarıyoruz. Bugün de başkanımız Esenler’in bu güzel topluluğunu burada misafir etti, kendisine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“uzattığımız her el sizler tarafından tutuldu”

Programın açılış konuşmasını yapan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, “İstanbul’un göbeğinde olan Esenler’de her birimiz de, Anadolu’nun sıcaklığının ve muhabbetinin var olduğunu görürüz. Bunları var eden en önemli unsur ve güç sizsiniz. Bunun için sizlere çok teşekkür ediyorum. Kendi geleneğimizi, kültürel değerlerimizi hiçbir zaman için unutmadan bu değerler üzerinde büyüyerek şehri geliştirmek ve büyümek bizim için son derece önemli. Her birimiz bu şehirde yaşarken bu şehrin sorumluluğunu üstlenen insanlarız. Bu salonda oturan her birimizin ortak paydası da bu sorumluluklarımız. Her birimiz omuzlarımızdaki bu sorumlulukları yerine getirmek için çalışıyoruz. Belediye olarak elimizden gelen bütün sorumluluğu üstlenirken, taşın altına elimize koyarken şunu gördük uzattığımız her el sizler tarafından tutuldu. Sizinle beraber el ele, gönül gönüle vererek çok güzel şeyler ortaya çıkardık, çıkarmaya da devam edeceğiz” dedi.

“Esenler Belediyesi ile birlikte yol yürümeye”

Toplantı sonunda sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri de Esenler ile ilgili öneri ve taleplerini dile getirdiler. Düzenlenen toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getiren dernek ve vakıf başkanları, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Esenler Belediyesi ile birlikte yol yürümeye, Esenler’in daha da güzelleşmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler



  • Perşembe 19.1 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 18.7 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu