Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Görme Engeliler Bayramlasti

Görme Engeliler Bayramlasti

Esenler Görme Engelliler Dernegi; Ramazan Bayraminin 3. günü Dernek merkezinde Dernek üyeleri ve ailelerinin yogun bir katilimiyla bayramlasma programi gerçeklestirdi.

Görme Engeliler Bayramlasti

Esenler Görme Engelliler Dernegi; Ramazan Bayraminin 3. günü Dernek merkezinde Dernek üyeleri ve ailelerinin yogun bir katilimiyla bayramlasma programi gerçeklestirdi.

Esenler Görme Engelliler Dernegi bayramlasma programi; 2420. Bölge Rotarack Kulübü temsilcileri, Gazete Esenler Imtiyaz Sahibi Hasan Gürsoy, Esenler Ortopedik Engelliler Dernegi Onursal Baskani Ahmet Kurt, E.O.E.D Denetleme Kurulu Bsk. Aziz Arkan, Esenler Görme Engelliler Dernegi Baskani Ali Urlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernek üyeleri ve ailelerinin yogun katilimiyla gerçeklesti.

Esenler Görme Engelliler Dernegi; ihtiyaç sahibi görme engelli üyeleri ve ailelerine destek saglamak amaciyla Ramazan ayi basinda Ramazan Kumanyasi ve ihtiyaç sahibi kisileri belirlemek üzere bir komisyon olusturdu. Esenler Görme Engelliler Dernegi Ramazan ayi organizasyon komitesinde Dernek Saymani Mustafa Arala, Dernek Baskan Yardimcisi Zahide Buruneren ve Dernek Genel Sekreteri Kadir Kibar görev aldi.  

Olusturulan Ramazan ayi organizasyon komite üyeleri Ramazan ayinda, Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde sponsorlarla ve hayirsever isadamlarinin destekleriyle tanitim Stanti açma, Erzak ve kumanya dagitimi, Iftar organizasyonlari, giyecek yardimi, gibi bir dizi etkinlikler düzenledi. 

Birçok sponsor ve hayir sever isadamlariyla yapilan çalismalarda Esenler Görme Engelliler Dernegi ihtiyaç sahibi üyeleri için köprü vazifesi gördü. Dernek yönetimi; basta Dernek Baskani Ali Urlu olmak üzere sistemli bir çalismayla ve görev paylasimiyla çalismalarini reklamdan ve sovdan uzak, Ramazanin ruhuna uygun hizmet edilerek “veren elle alan el” arasinda köprü görevi gördü.

Esenler Görme Engelliler Dernegi Ramazan ayi organizasyon komitesi; Ramazanin ruhuna uygun hareket ederek yapmis oldugu çalismalarla Esenlerde faaliyet gösteren bir çok sivil toplum kurulusuna örnek oldu. 

 

Esenler Görme Engelliler Dernegi son olarak 2420. Bölge Rotarack kulüplerinin; Ramazan Kumanyasi çalismasinda ortak bir çalisma yaparak Esenler Görme Engelliler Dernegi ihtiyaç sahibi üyelerine, Dernek merkezinde düzenlenen Bayramlasma sonrasinda erzak dagitimi gerçeklestirerek toplamda 280 koli erzak ve kumanyayi  ihtiyaç sahiplerine ulastirdi.

Esenler Görme Engelliler Dernegi; Geleneksellesen bayramlasma programi sonrasinda dernek merkezinde Görme Engelliler ve aileleriyle birlikte çay sohbeti gerçeklestirerek Bayramlasma programi sonlandirildi. 

 



  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu