Görme Engellilerin Atama Sevinci

Görme Engellilerin Atama Sevinci

Esenler Görme Engelliler Dernegi Engelli Memur atamalarinda (ÖMSS) devlet memuru olarak atanan üyelerini tebrik etmek için dernek merkezinde üyeleriyle bir araya gelerek sölen tadinda unutulmaz bir program gereklestirdi.

Serkan Basut/Gazete Esenler

 

Görme Engellilerin Atama Sevinci

 

Esenler Görme Engelliler Dernegi Engelli Memur atamalarinda (ÖMSS) devlet memuru olarak atanan üyelerini tebrik etmek için dernek merkezinde üyeleriyle bir araya gelerek sölen tadinda unutulmaz bir program gereklestirdi.

 

Programa Esenler Saadet Partisi Bsk. Yrd. Mustafa Kaplan, Esenler Ortopedik Engelliler Dernegi Onursal Bsk. Ahmet Kurt, Bayburtlular Esenler Sube Baskani Fuat Saka, Göz-der Bsk. Yrd. Ramazan Akgül, Istanbul Görme Engelliler Spor Kulübü (iges) Bsk. Ali Biçer ve Esenler Görme Engelliler Dernegi üyeleri yogun katilim sagladi.

 

Esenler Görme Engelliler Dernegi ÖMSS sonucunda atamalari gerçeklesen üyeleriyle beraber düzenledigi gecede türkülerle sarkilarla halaylarla eglenerek atamasi yapilan arkadaslarina tebrik ve ugurlama programini gerçeklestirmis oldu.

 

Gecede tebrik ve selamlama konusmalari gerçeklestirildi. Esenler Görme Engelliler Dernek Baskani Ali Urlu, Dernek çalismalarindan kisa kisa bilgiler veren Urlu, üyelerimizden 7 kisinin Devlet Memuru olarak atanmasi nedeniyle bu aksam üyelerimizle beraber bir eglence programi tertipledik. Bu aksam bizleri ziyaret eden ve düzenledigimiz bütün etkinliklerde bizleri yalniz birakmayan bu gecede dernegimize tesrif eden tüm dostlarimiza da sükranlarimi bildiriyorum. Atamasi gerçeklesen dernek üyelerimi tebrik ediyorum. Dedi.  

 

Saadet Partisi Bsk. Yrd. Mustafa Kaplan, Esenler Görme Engelliler Derneginin kurulusundan bugüne dek yapmis oldugu çalismalari takdirle takip ediyorum. Çok güzel ve yerinde çalismalar yaparak ayrica bu çalismalara paralel olarak çok da mütevazi davranarak Engelli çalismalarinizi yürüttügünüze sahidim. Sizleri tebrik ediyorum. Bugün burada ÖMSS sonucunda Devlet Memurluguna atanan kardeslerimi tebrik ediyorum. Hayirli ugurlu olsun. Bu geceyi gerçeklestiren Dernek yöneticilerimizi de hasseden kutluyorum. Dayanismaniz ve birlikteliginiz daim olsun. Dedi.

 

Esenler Ortopedik Engelliler Dernegi Onursal Bsk. Ahmet Kurt, Esenlerimizde engelli çalismalarinda etkin bir yere sahip olan Esenler Görme Engelliler Dernegimizin üyelerine ve yöneticilerine böylesine anlamli bir geceyi tertiplemelerinden dolayi tesekkürlerimi iletiyorum. Engelli Memur Seçme Sinavi baz alinarak yapilan atamalarda 7 görme engelli kardesimizin Devlet Memurluguna atanmasi gerçeklesmistir. Kendilerini tebrik ediyorum. Çalisma hayatlarinda basarilar diliyorum. Ancak kendilerinden bir istirhamin olacak siz kiymetli kardeslerim Devlet Memuru olarak atandiniz. Bundan sonra engelli çalismalarinda daha aktif ve etkin olmalisiniz. Çünkü geride atamasi gerçeklesmemis çok kardeslerimiz var bizlerin bu süreçte etkin, güçlü ve örgütlü çalismalarimiz birlikteligimiz kadrolarin daha hizli doldurulmasini saglayacaktir. Engelli çalismalarinin farkindaligini topluma yansitarak, birlikte dayanisma içerinde oldugumuzu göstermeliyiz. Engellerin kalkmasi için Engelli Derneklerimize sahip çikmaliyiz. Çünkü neler yasadigimizi bizler biliyoruz. Ifadesinde bulundu.

 

Göz-der Bsk. Yrd. Ramazan Akgül, benden önce konusmasini gerçeklestiren Ortopedik Engelliler Dernegi Onursal Baskani Ahmet bey aslinda durumu özetlemis oldu. Engelli çalismalarinda bizlerin örgütlü ve dayanisma ruhu içerisinde kenetlenmesi önümüzde duran Engellerin bir an önce kalkmasinda etken olacaktir.

 

Konusmalarin ardindan Görme Engelliler Müzik korosu esliginde Esenler Görme Engelliler Dernegi üyeleri gönüllerince halaylar çekerek oyunlar oynayarak gecenin tadini çikarttilar.

 

Devlet Memurluguna atanan Görme Engelliler Dernegi üyelerinin isimleri ve görev yerleri,

 

Sefik Toprak, Giresun Milli Egitim Müdürlügüne,

Metin Erat, Mugla Milli Egitim Müdürlügüne,

Pembe Seyma Basyigit, Yalova Adalet Bakanligina,

Ali Biçer, Istanbul Milli Egitim Müdürlügüne,

Nesrin Öztürk, Istanbul Milli Egitim Müdürlügüne,

Engin Gülümser, Bayrampasa Belediyesine,

Pelin Tekin, Esenler Belediyesine,

 

Gazete Esenler olarak, Devlet Memurluguna atanan Esenler Görme Engelliler Dernegi üyelerini tebrik eder, yeni çalisma hayatlarinda basarilar dileriz. Devlet Memurluguna atama bekleyen tüm engellilerimizin de Devletimizin bos olan Engelli Memur kadrolarina bir an önce atanmasini ve Engellilerimizin bu vesileyle geç kalinmis istihdamlarinin gerçeklesmesini cani gönülden dilemekteyiz.