Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Görme Engellilerine Anlamli Ziyaret!

Görme Engellilerine Anlamli Ziyaret!

Esenler Atisalani Görme Engellilerini, Halk Egitiminin usta ögreticilerinden Kuaför Sevgi Güngör ögrencileri ile ziyaret etti. Esenler Atisalani Görme Engellilerini, Halk Egitiminin usta ögreticilerinden Kuaför Sevgi Güngör ögrencileri ile ziyaret etti.

Haber Merkezi/gazete esenler

Görme Engellilerine Anlamli Ziyaret!
Esenler Atisalani Görme Engellilerini, Halk Egitiminin usta ögreticilerinden Kuaför Sevgi Güngör ögrencileri ile ziyaret etti. Esenler Atisalani Görme Engellilerini, Halk Egitiminin usta ögreticilerinden Kuaför Sevgi Güngör ögrencileri ile ziyaret etti.
Esenler Görme Engellileri Derneginde gerçeklesen ziyarete engelli vatandaslarimizin her zaman yaninda olan Yunus Emre I.Ö.O Müdürü Mehmet Yakupoglu, Ögretmenlerden Ergun Usta ve Yerel Medya mensuplari da hazir bulundu. Ziyarette yemekler yendi, çaylar içildi ve bolca sohbet edildi.

Engelliler Yalniz Veya Kimsesiz Degiller!

Ziyareti gerçeklestiren Kuaför Sevgi Güngör, “Ben engellileri çok seviyorum. Onlarla 7gün 24saat bir aradayim. Esenlerde tüm vatandaslarimizi, engellilerimizi sevgi ile kucaklamaya davet ediyorum. Onlarin bizden biri oldugunu ve bizden bir parça oldugunu herkes kabul etmeli. Bugün buraya ögrencilerimle gelmekteki amacim diger ziyaretlerimden çok daha anlamli. Engelli yurttaslarimiz yalniz olmadigini, onlara ögrencilerimle moral vererek onlarin yanlarinda oldugumuzu hissettirmektir.” Dedi.

 Engellilerimize Kapimiz Ve Yüregimiz Sonuna Kadar Açik!
 Yunus Emre I.Ö.O Müdürü Mehmet Yakupoglu, “Burada olmak, engelli vatandaslarimizla bir arada olmak çok güzel bir duygu. Onlarin duygularina, dertlerine bir nebze de olsa ortak olabildikse ne mutlu bize. Zaman zaman bu ziyaretleri yaparak onlari motive etmek bir insan olarak görevimizdir. Zaten Müdürlügünü yaptigim Yunus Emre I.Ö.O. ögretmenlerimizle engellilere hem kapimizi hemde yüregimiz her zaman açiktir.” Dedi.
Yunus Emre I.Ö.O. Engellileri Bagrinda Barindiriyor!
Yunus Emre I.Ö.O Ögretmenlerinden Ergun Usta ise, “Engelliler kardeslerimizle bir arada olmak, onlari ziyaret etmek, biz egitimcilerin önemli görevlerindendir. Ben engelli vatandaslarimizla bir arada olmaktan çok mutluyum. Ayni zamanda okulumuz otistik engellileri bagrina basmis, tüm engellileri yüreginde barindiran bir okuldur. Böyle bir okulda egitimci olarak görev yaptigim için mutluyum. Okul müdürümüz ve görevli ögretmenlerimiz engelliler konusunda her zaman hassas davranirlar. Ziyaret ettigimiz bu dernegimiz yirmi yedi kisi ile yola çikmisti ama simdi görüyorum ki bu sayiyi katlayan bir üye yapisina sahip. Esenler Halkina buradan seslenmek istiyorum. Herkesin bir engellisi olmasi, herkesin yarin engelli olacak gibi engellilere davranmasi dilegimdir.” Dedi.

Baskan Urlu, “Bu Ziyaret Bizi Memnun Etti.”

Dernek Baskani Ali Urlu ise, “Bugün bizleri nezaket ziyaretinde bulunan Halk Egitimin Usta egiticilerinden Kuaför Sevgi Güngör hanima tesekkür ediyorum. Bu ziyaret bizleri onurlandirmistir. Ayni zamanda her zaman yanimizda olan Yunus Emre I.Ö.O. Müdürü Mehmet Yakupoglu ve Ögretmenlerinden Ergun Usta’nin da aramizda olmasi bizleri memnun etmistir, bizlere enerji vermistir. Bu ziyaret engellilerimizi motive ederek kendilerinin yalniz olmadiklarini Esenler Halkinin engellilerine sahip çiktigini bir kere daha göstermistir.” Dedi.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı