Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

GÖZLER SOSYAL BELEDIYECILIKTE GÖKSU'YU ARIYOR.

GÖZLER SOSYAL BELEDIYECILIKTE GÖKSU'YU ARIYOR.

Esenler ölümcül Koronavirüs’ün En riskli bölgesi, en yaygin salgin ve en yogun ilçeler arasinda gösterilmesi ile koronavirüs felaketin de Esenlerde ölümler yasanirken Halkin yogun oldugu Kamu kurumlari, Kamu ve Özel bankalar, Saglik Kuruluslarinda Ilçe me

Haber: Senol Özyurt

Esenler Belediyesi Koronavirisle Mücadelede Sinifta Kaldi.

Esenler Belediye Baskanligi koronavirüs mücadelesinde diger Belediye baskanlari ve ilçelerle kiyaslandiginda bu mücadele ’de sinifta kaldi. Her firsatta sosyal belediyecilikte basarali oldugunu mikrofonlar karsisina geçip anlatmaktan çekinmeyen Göksu koronavirüs salgin hastaligi nedeniyle magduriyet yasayan Esenler halkina yardim elini uzatmakta geç kaldi.

Siyaseti Birak Müsait Olunca Esenler Halkinin Sesini Dinle 

Esenler Belediye baskani M.Tevfik Göksu Istanbul’un 39 Ilçe Belediyesinde Ak Partili baskanlar arasinda En Basarili baskani oldugunu her firsatta dile getirerek sürekli Kendi reklamini gerek yazili basinda gerekse görsel basinda kendinden söz ettirmeyi basarabilen belediye baskani koronavirüsle mücadelede adeta yer yarildi yerin dibine girdi.

Esenler bir Pandemi hastanesi yok

Istanbul’un koronavirüs en riskli oldugu günlerdir ifade edilen ilçede bir özel ve kamu Pandemi hastanesi yok. 500 bin nüfusun yasadigi ilçe koronavirüs vakasi çikan hastalar çogunlukla çevre ilçelerdeki kamu ve özel Pandemi hastanesine nakil ediliyorlar. Özellikle bazi vatandasin sosyal medyada paylasimlarinda Esenlerdeki özel hastanelerin ücretli test yaptirdiklari görüyoruz.

Koronavirüs ’ten Hayatini Kaybeden Esenler Halki

Esenler Halkindan koronavirüs salgin hastaligindan hakkin rahmetine kavusan vatandaslarini ve ailelerini yalniz biraktigi gibi ölenlerin ailelerine yazili basin, görsel basin ve sosyal medya hesaplarindan bassagligi mesaji dahi yayinlama zahmetine katlanmadi.



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli