Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Gülden, ?Halka, Hizmet Insani Bir Sorumluluktur?

Gülden, ?Halka, Hizmet Insani Bir Sorumluluktur?

Esenler CHP Komisyonlarinin, en aktif çalisan komisyonlarindan Engelliler Komisyonu çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor. Komisyon üyelerinin, kimseyi ötekilestirmeden, ayristirmadan yaptigi çalismalar hem partililer, hem de Esenler halki tarafindan bü

 Gülden, “Halka, Hizmet Insani Bir Sorumluluktur”

Esenler CHP Komisyonlarinin, en aktif çalisan komisyonlarindan Engelliler Komisyonu çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor. Komisyon üyelerinin, kimseyi ötekilestirmeden, ayristirmadan yaptigi çalismalar hem partililer, hem de Esenler halki tarafindan büyük ilgi görüyor.

Esenler Engelliler Komisyonu Baskan ve üyeleri ellerinde ki ajandalariyla engellilerin hangi alanda ne sorunlari var tespit ederek,sorunlarinin çözümü için,mücadele etme kararliligini sürdürüyorlar.CHP Esenler Ilçe Engelliler Komisyonu Baskani ve Istanbul Il Engelliler Komisyonu 2. Bölge sorumlusu Memet GÜLDEN,yaptigi çalismalar hakkinda açiklamalarda bulundu.


“Yasamin Oldugu Her Yeri Mücadele Alani Olarak Kabul Ediyoruz”
GÜLDEN,”Bizler ekip çalismasi yapiyoruz. Arkadaslarimizla uyum içinde projeli çalisiyoruz. Engellilerimizin, hangi sorunu varsa o konuda kendilerinin, sikintilarini dinleyerek, partimizin bu islerle sorumlu organlarina iletiyoruz. Çalismalarimizi, gönüllülük esasi içerisinde isteyerek, azimle yapiyoruz. En son yaptigimiz ev ziyaretleri çalisma azmimizi tetikledi. Esenler’de geçtigimiz günlerde üç ev ziyaretinde bulunduk. Engelli ailelerin bizlerden ihtiyaçlari konusunda talepleri oldu,  bu talepleri ekip arkadaslarimizla ve partililerimizle paylasarak karsiliyoruz. Engelli aileleri ziyaret ederken, ihtiyaç sahibi bazi engelsiz ailelerle de karsilastigimiz oluyor. Toplumun büyük bir kesiminin sosyal yardimlasma ve dayanismaya, ihtiyaci oldugunu gözlemledik. Biz çalismalarimizi, her ne kadara bir kurum adi altinda yapiyorsak da, siyaseti ön plana çikarmadan, halkimiza, hizmet etmeyi insani bir sorumluluk olarak kabul ediyoruz. Komisyonumuz evrensel bir düsünceye sahip iyi niyetli arkadaslardan kurulmus, yasamin oldugu her yeri mücadele alani olarak kabul eder. Bu bizlerin vaz geçilmez temel ilkemizdir.

“Herkesin Duyarli Olup Bizlere Destek Olmasini Bekliyoruz”
Bu çalismalari yaparken, bizlere zamanini, parasini esirgemeden her türlü destegi sunan partili arkadaslarimizi unutmak mümkün mü? Il engelliler Komisyonumuz, Milletvekillerimiz ve adaylarimiz bir telefonla yaptigimiz tüm çalismalara omuz vererek destek oluyorlar. Kendilerine bu anlamda tesekkürlerimizi sunuyoruz. Ilçe yönetim kurulumuz, bizleri hiçbir etkinlik ve eylemimizde yalniz birakmiyor, özellikle Ilçe baskan yardimcimiz Sn. Güler KURTULMUS, zamaninin büyük bir bölümünü komisyon çalismalarimiza ayirarak bizlere destek oluyor. Biz bu çalismalari, inanin ki insani duygularla yapiyoruz. Çalismamizin sonunda degerlendirmeler yaparak rapor hazirliyoruz. Verilen emek bizlere mutluluk olarak yansiyor, sonucu ise yorgunluklarimizi unutturuyor. Sunu unutmayalim, her birey bir engelli adayidir. Herkesin bu konuda duyarli olup bizlere destek olmasini bekliyoruz.” dedi.

 



  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu