Günes ve Kirmizigül ailelerinin mutlu günü

Günes ve Kirmizigül ailelerinin mutlu günü

Esenler Sondurak bölgesinde faaliyet gösteren Esenlerin taninmis simalarinda Günes Insaatin Sahibi Ayhan Günes`in oglu Cihan Günes ile Rukiye Kirmizigül EBKM tesislerinde yapilan yogun bir katilimla hayatlarini birlestirdiler.

Günes ve Kirmizigül ailelerinin mutlu günü

Esenler Sondurak bölgesinde faaliyet gösteren Esenlerin taninmis simalarinda Günes Insaatin Sahibi Ayhan Günes’in oglu Cihan Günes ile Rukiye Kirmizigül EBKM tesislerinde yapilan yogun bir katilimla hayatlarini birlestirdiler.

EBKM de düzenlenen Günes ve Kirmizigül çiftinin nikâhini Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu kiydi. Nikâh sahitligini ise Esenler Kaymakami Nazim Madenoglu Milletvekilleri Kadir Tingiroglu ve Sinop dernekler federasyonu Genel Baskani Av. Timuçin Oguz yapti. Çifte evlilik cüzdanini alisilmisin disinda nikâhi kiyan kisinin yerine Esenler Kaymakami Nazim Madenoglu’nun vermesi dikkatlerden kaçmadi.

Günes ve Kirmizigül çiftinin nikâhina Esenlerli Isadamlari, Belediye Meclis Üyeleri, Saadet Partisi ilçe baskan yardimcisi Mustafa Kaplan, Mahalle Muhtarlari Esenler Ortopedik Eng. Der. Onursal Bsk. Ahmet Kurt, Gazete Esenler Imtiyaz Sahibi Hasan Gürsoy ve çok sayida seçkin davetliler ile birlikte Günes ve Kirmizigül aileleri katildi.

Nikâh töreninin ardindan çifte bir ömür boyu mutluluklar dilendi. Nikâhi kiyan Baskan Göksu Basbakanimizin tavsiyesini ileterek önceleri basbakanimizin 3 çocuk tavsiye ettigini belirten Göksu, Dünya nüfusunun hizla yaslandigi günümüzde Basbakanimizin 3 çocuk tavsiyesinin 3+2 olarak güncellendigini hatirlatmasi davetliler arasinda tebessüme yol açti.

Daha sonra Baskan Göksu, geline verilmesi için nikâh cüzdanini Esenler Kaymakami Nazim Madenoglu ve Milletvekili Kadir Tingiroglu’na uzatti. Madenoglu ve Tingiroglu’da gelin ve damada çesitli tavsiyelerde bulunup mutluluklar diledikten sonra nikâh cüzdanini çifte Esenler Kaymakami Nazim Madenoglu uzatti.

Bizde Gazete Esenler Ailesi olarak Günes ve Kirmizigül çiftine bir ömür boyu mutluluklar diler, Yasamlari boyunca saglik, huzur ve esenlikler dileriz.