Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

GÜRSEL TEKIN 544 Parsel ile ilgili dogru bilgi alamadi

GÜRSEL TEKIN 544 Parsel ile ilgili dogru bilgi alamadi

CHP Istanbul Milletvekili Gürsel Tekin, hafta sonu Esenler`e geldi ve incelemelerde bulundu. Tekin`in yaptigi görüsmeler yerel basina yansidi.

GÜRSEL TEKIN 544 Parsel ile ilgili dogru bilgi alamadi
CHP Istanbul Milletvekili Gürsel Tekin`e 544 Parsel ile ilgili dogru bilgiyi CHP Esenler Belediye meclis üyesi Mustafa Usta alabilirdi.

CHP Istanbul Milletvekili Gürsel Tekin, hafta sonu Esenler’e geldi ve  incelemelerde bulundu. Tekin`in yaptigi görüsmeler yerel basina yansidi.

"7-24 Esenler Haber "Haber metni söyle;


"CHP Istanbul Milletvekili Gürsel Tekin, hafta sonu Esenler’e geldi ve  incelemelerde bulundu. Tekin’i Ilçe baskani ve yanindaki partililer yeterli bilgileri olmadigi konularda bilgilendirdiler!
 
CHP Esenler ilçe baskani 544 parselle ilgili ve Danistay’in yürütmeyi durdurma karari hakkinda Tekin’e bilgi verdigini sosyal medya üzerinden yayinladi. Ütebay yalniz Tekin’e degil Esenler’de ki partililerine de yalan yanlis bilgi vermis oldu.
 
Öyle kopyala yapistir ile  bilgi verilmez… Vakif olmadigin ve karsi oldugun bir konu hakkinda ne biliyorsun da neyi anlattin?
 
Siz Sayin vekile bilgi verecektiyseniz konunun birinci muhatabi olan meclis üyesi Mustafa Usta da orada olmaliydi.  Davayi açan, davayi Danistay’a tasiyan, temyiz eden Mustafa Usta idi. Siz bu davaya sonradan müdahil olanlarsiniz, resmiyette davanin üçüncü sahislarisiniz. Siz birilerinin emegi, kazanimlari ve basarisi üzerinden siyasi rant devsirerek günü kurtarmak pesindesiniz, ama siyasi irade buna izin vermez...
 
Siz yoksa kamuoyunun haberi olmadan Danistay’a dava mi açtiniz? Yoksa Danistay’a açtiginiz o dava sonuçlandi da Vekile bunun bilgisini mi verdiniz. Böyle bir dava açtiysaniz belgesini yayinlayin, kamuoyunu bilgilendirelim.
 
Biz sizi iyi taniriz ama Sayin Vekili Gürsel Tekin’ide iyi taniriz. Kendileri sizin yanlis bilgilerinize ve yalan beyanlariniza itibar etmeyecegini çok iyi biliriz. Siz kime el uzattiysaniz zarar verdiniz. Biz sayin vekile zarar vermenize izin vermeyecegiz. 724esenler"


 



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı