Bugün, 8 Eylül 2024 Pazar

Hacı Boğatekin Tevfik Göksu'yu Sert Eleştirdi “Takoz Tevfik”

Hacı Boğatekin  Tevfik Göksu

Adıyaman Gerger Fırat Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hacı Boğatekin’den Tevfik Göksu'yu Sert Eleştirdi “Takoz Tevfik” dedi.

Adıyaman Gerger Fırat Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hacı Boğatekin, Esenler’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve İstanbul’daki Adıyamanlı dernek başkanlarının, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’yu ziyaretine dair sosyal medya hesabından sert eleştirilerde bulundu.

Boğatekin, paylaşımında Göksu’yu “takoz Tevfik” olarak nitelendirerek, kendisinden başkasını istemeyen bir insan olduğunu ifade etti. Ayrıca Göksu’nun Adıyaman toplumuna ne faydası olduğunu sorgulayan Boğatekin, İstanbul'da yaşayan Adıyamanlıların özellikle AKP'de siyaset yapmasının önüne engel koyduğunu öne sürdü.

Boğatekin, Göksu ailesinin, Adıyaman iradesi üzerinde adeta bir hakimiyet kurduğunu ve Adıyamanlıların bir adım öne çıkmasına engel olduklarını belirtti. Boğatekin ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, Göksu'yu susturduğunu ve siyasetten bitirdiğini savundu.



  • Pazar 25.4 ° / 21.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 27.3 ° / 21.3 ° false
  • Salı 27.9 ° / 21.9 ° Güneşli