Halep`te muhaliflerden korkunç katliam!

Halep`te muhaliflerden korkunç katliam!

Halep`in El Bab kasabasini ele geçirdigini ilan eden muhalifler, iktidari ele geçirdikleri takdirde neler olabilecegini örnekleyen bir katliam gerçeklestirdi. Öldürülen polis memurlarinin cesetleri postane binasinin tepesinden asagiya atildi!

Bati ve isbirlikçilerinin destegi ve yönlendirmesiyle hareket eden Suriyeli muhalif gruplar, Halep’e yönelik yogun saldirilarina devam ederken, kentte gerçeklestirdikleri katliamlarin da örnekleri açiga çikmaya basladi.

Muhalif gruplar temmuzun son günlerinde Halep’in El Bab kasabasini ele geçirdiklerini iddia etmislerdi. El Cezire, ordunun kasabadan çekildigini ve muhaliflerin orduya ait bir tanki ele geçirdigini duyurmustu.

Katliam yaptilar!
Ancak muhaliflerin sadece orduya ait tanki ele geçirmedikleri YouTube’a konulan bir video ile anlasilmis oldu. Bu korkunç katliam görüntülerinde muhaliflerin, öldürülen polis memurlarinin cesetlerini postane binasinin tepesinden asagiya attiklari görülüyor.

DIKKAT: Video asiri derecede rahatsiz edici görüntüler içermektedir. Vahsetin boyutlarini ortaya koydugu için videoyu kisaltarak, ancak sansürsüz olarak yayinliyoruz.

soL