Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Halil Özden Aday Gösteriliyor!

Halil Özden Aday Gösteriliyor!

Geçtigimiz günlerde CHP Ilçe Baskani Suayip Vardar ilçe kongresinin 25 Mart yapilacagini açiklamasi üzere mahalle delegeleri çalismalara basladi. Basta Oruçreis Mahallesi olmak üzere diger mahalle delegelerinde katildigi kahvaltili bir toplanti düzenlendi

Hasan Gürsoy/gazete esenler

Halil Özden Aday Gösteriliyor!

Esenler CHP ilçe Baskanligi için bazi mahalle delegeleri Halil Özden’i Aday göstermek istiyor.

Geçtigimiz günlerde CHP Ilçe Baskani Suayip Vardar ilçe kongresinin 25 Mart yapilacagini açiklamasi üzere mahalle delegeleri çalismalara basladi. Basta Oruçreis Mahallesi olmak üzere diger mahalle delegelerinde katildigi kahvaltili bir toplanti düzenlendi.

Ilçe baskani adaylarini belirlemek amaciyla yapilan toplanti Kongrede muhtemel adaylar üzerinde konusuldu. Sicak ve samimi bir ortamda geçen kahvaltida geçen toplanti yaklasik iki saat sürdü.

Toplantida konusulan konularin basinda her ne kadar Ilçe Baskani Suayip Vardar’in yaptigi açiklamada tek aday kongreye gidecegiz demesinin bizim görüsümüz alinmadan verildigi bir karadir denildi. Kongreye iki adayla gidilmesi güçlü görünüyor denildi.

Baskan adaylarindan öne çikan isimlerden Yüksel Kiliç, Hasan Babacan, Erdogan Aksu’nun yani sira Halil Özden konusuldu. Kahvalti da davet edilen Halil Özden baskanlik adayi için daha ön planda oldugu gözlemlendi. Toplantida Halil Özden adayligini açiklamadi.

Toplantida edindigimiz bilgilere göre Halil Özden sayet güçlü bir destek verilirse bugünden sonrada çalismalarina hiz verecegi konusulanlar arasindaydi. Diger biryandan Mahalle sorumlularindan aldigimiz bilgiye göre Belediye Meclis Üyelerinden ve Eski Ilçe Baskanlarindan Hasan Babacan’in Halil Özden’e tam destek verecegini söylediler. Sabah kahvaltisinda bir baska baskan adayi Yüksel Kiliç’inda kahvaltiya katilarak nabiz ölçtügü görüldü.



  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli