Tarih: 01.01.2018 00:00

Halktan Korktular, Güvenlik Duvari Ördüler

Facebook Twitter Linked-in

 Halktan Korktular, Güvenlik Duvari Ördüler


CHP’li Gülbeyaz Karadeniz’in annesinin Esenler’deki cenaze törenine devlet erkani yogun katilim sagladi. Cenaze namazinin kilindigi esenler Cumhuriyet meydanindaki merkez camii ve cumhuriyet meydani güvenlik seridine alindi, adeta esenlerde kus uçurtulmadi.

Esenler Merkez camii’de Küçükçekmece Belediye Baskani Temel Karadeniz ve CHP millet Vekili adayi Av.Gül Beyaz Karadeniz’in annelerinin cenaze törenine katilan devlet erkani son model araçlarla konvoy esliginde geldiler. Cenaze namazinin baslamasindan takriben yirmi dakika önce lüks araçlariyla gelen eski ve yeni bakanlar, milletvekillerinin araçlari cenaze namazi kilinip dagilincaya kadar motorlari istop edilmeden vira çalisti.
 
‘’VERGILERIMIZ BÖYLE ÇARÇUR EDILIYOR’’
Araçlarin sürekli çalismasina ve istop edilmemesine meydanda bulunan vatandaslar tepki göstererek ‘’iste bizim namusumuzla ödedigimiz vergiler böyle çarçur ediliyor, oy vererek seçtiklerimizin elleri sicak sudan soguk suya degmiyor. Kisin sicak yuvalarinda keyif çatiyorlar yazin biz sokakta piserken beyefendiler lüks araçlarinda klima keyfi yapiyorlar. Bu durum Allah’a revamidir?’’ Yine vatandaslarin bir diger tepkisi ise ‘’korkuyorlar, vatandastan korkan devlet adami olur mu? Koruma ordusu ile dolasiyorlar. Kimden, neden korkuyorlar anlamis degiliz’’ diyerek sitem ettiler.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —