Tarih: 11.06.2014 12:03

Hangi iki milletvekili randevu evinde `nikahli karisiyla` basildi

Facebook Twitter Linked-in

 Hangi iki milletvekili randevu evinde "nikahli karisiyla" basildi

Aydinlik gazetesi yazari Sabahattin Önkibar`in, "Iste Islamin ve Türklügün Katilleri" adli kitabi piyasaya çikti.

Islamci camianin içinden gelen Önkibar kitabinda "Kâbe`de Tayyip`i paylayan AKP mebusu kim", "Adnan ve Mahmut Hocalar müceddid mi", "Tenime dokunan cennete gider diyen ünlü seyh kim", "Hangi ünlü islamci, AKP`nin yolsuzluklarina isyan etti", "Ihvan, El Kaide, Hamas, Taliban ve AKP zinciri", "Ülkücüleri hadimlastirma projesi. Bahçeli`nin emir aldigi merkez" gibi birbirinden ilginç konulara degindi.

Önkibar`in kitabinda degindigi ilginç konulardan biri de kuskusuz randevu evinde basilan iki milletvekiliydi.

Ankara`da politik arenada olan Islamci güruhun muta nikahi sistemiyle kaçamaklar yaptigini aktaran Önkibar, "Meger Baskent`te önce muta nikâhini kiyan, ardindan pezevenklik hizmeti veren villalar varmis."diye yazdi.

Bu randevu evlerinden birine polis baskini yapildigini ve iki milletvekilinin Rus kadinlarla yakalandigini belirten Önkibar, Rus kadinlarla basilan milletvekillerinden birinin polise "nikahli esimizle beraber olamayacak miyiz" dedigini ve polise silah çektigini yazdi. Ancak bu olay "üstlerden" gelen telefonla kapatildi ve baskini yapan komiser sürgün edildi.

Sabahattin Önkibar kaynaginin da üst düzey bir Emniyet müdürü oldugunu söyledi.

Önkibar`in kitabindan ilgili bölüm söyle:

MILLETVEKILLERINE MUTA NIKAHI

Ankara`da politik arenadan olan Islamci güruhun muta nikahi sistemiyle kaçamak yaptigini çok emin kaynaklardan dinledim. Meger Baskent`te önce muta nikâhini kiyan, ardindan pezevenklik hizmeti veren villalar varmis.

Hikâyeyi bana anlatan üst düzey bir emniyet mensubudur.

Sunlari aktarmistir:

"Çayyolu tarafindan bir villanin randevu evi olarak isletildigi istihbarati geldi.

Savcilik villayi izleme ve dinlemeye aldirdi...

Tapelerde bazi ifadeleri görünce saskina ugradik. Muta nikâhindan söz ediliyordu.

Ekibimiz villayi basti.

Kamuoyunda taninan iki milletvekilini odalarda Rus kadinlarla yakaladilar.

Bir tanesi, `Ben milletvekiliyim, nikahli esimizle beraber olamayacak miyiz` diyerek silah çekti ve memurlarimizin üzerine yürüdü.

Derken telefon edip ekibimizi hemen çektirdiler.

Ilaveten bir milletvekiliyle tartisan komiserimizi sürdürdüler.

Sonradan ögrendigimize göre bu memur arkadas konudan bir gazeteyi haberdar etmis ama o gazete de en yukaridan tehdit edildi ve olay hiç duyulmadi..."

MUTA HELAL MI

Belli bir ücret karsiliginda kisa süreli evlilik olan muta nikahinin Siilerde sik görüldügünü, ancak Diyanet`in muta nikahinin haram olduguna dair fetva verdigi hatirlatan Önkibar, milletvekillerinin basvurdugu yöntemi ise söyle anlatti:

"Burada trajikomik olan sey mezhep taklidi fiyaskosudur. Siz baska bir mezhepte olsaniz bile, kisa bir süreligine baska bir mezhebe geçmek; yani onu taklit etmek mümkünmüs! Bu durumda Sia taklit edilip muta nikâhi caiz, yani helal olu yormus! Söyleyin bunun adi inanci cinsel uzva alet etmek degil midir?"

Odatv.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —