Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Hasan Dalkıran “1 Nisan sabahına büyük bir zafer ile günaydın diyeceğiz”

Hasan Dalkıran “1 Nisan sabahına büyük bir zafer ile günaydın diyeceğiz”

CHP Esenler Belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran “ yerel seçimlerde Partimizi temsilen gecemizi gündüzümüze katıp hep birlikte el ele omuz omuza çalışarak 1 Nisan sabahına büyük bir zafer ile günaydın diyeceğiz.”dedi.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere yönelik aday belirleme sürecinde bugün yapılan CHP Parti Meclisin toplantısında 209 adayın ismi daha açıklandı.Bu isimlerin arasında CHP Esenler belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran’ın ismide vardı . Hasan Dalkıran Sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayınladı.

CHP Esenler Belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran paylaşımında;

“31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP Esenler Belediye Başkan Adaylığına beni layık gören CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e, çok değerli parti meclis üyelerimize, kıymetli il ve ilçe başkanlarımıza, 5 yıldır yılmadan yorulmadan İstanbul’umuzun iyiliği ve güzelliği için çalışan, birlikte yol yürümekten gurur ve mutluluk duyduğum İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu‘na, canla başla çalışan partili yol arkadaşlarıma, siz değerli Esenler’li hemşerilerime en içten teşekkürlerimi sunuyorum.

İstanbul’un güzel ilçesi Esenler için onurlu bir görev üstlenmiş bulunmaktayım. Bana bu yolculukta inanan, güvenen herkese teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. 31 Mart 2024’te gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Partimizi temsilen gecemizi gündüzümüze katıp hep birlikte el ele omuz omuza çalışarak 1 Nisan sabahına büyük bir zafer ile günaydın diyeceğiz.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız @ekremimamoglu ve İl Başkanımız @ozgurcelikchp ile yan yana omuz omuza çok çalışacağız.

Esenler değişim istiyor, Esenler hizmet bekliyor.

Esenler kazanacak!

İstanbul Kazanacak!”



  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı