Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Hasan Dalkıran, 'Esenler'de Rant Kapılarını Kapatıp, Hizmet Kapılarını Açacağız'

Hasan Dalkıran,

31 Mart Yerel seçimlerine bir hafta kaldı. 15 yıldan bu yana iktidarın yönetiminde olan İstanbul’un Esenler ilçesinde CHP Esenler Başkan adayı Hasan Dalkıran’a kitlesel bir destek oluştu.

 

Seçim yarışında halka dokunmayı başaran ve iddialı projeleriyle dikkatleri toplayan İstanbul'un Esenler İlçesi Belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran, ‘Esenler’de Rant Kapılarını Kapatıp, Hizmet Kapılarını Açacağız. Bizim işimiz, gücümüz Esenler.’ Dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin İstanbul'un Esenler İlçesi Belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran, seçim çalışmaları kapsamında Atışalanı ile Dörtyol meydanı arasında esnafla sohbet etmek, dertlerini dinlemek için yürüyüş başlattı. Ardına takılan binlerce taraftarı caddeyi doldurarak birlikte yürümeye devam etti. Gittikçe artan kalabalık Hasan Dalkıran’la beraber Dörtyol meydanına varınca yürüyüş mitinge dönüştü.

 

Ellerindeki ay yıldızlı bayraklar ve ‘Kazanacağız’ sloganlarıyla, yürüyüşe katılan Esenlerliler birlik ve beraberlik mesajları verdi. Dörtyol meydanında yürüyüşü sonlandırarak meydanda toplanan Esenlerlilere seslenen CHP’nin Esenler Belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran, Esenler’i sokak sokak dolaşıp Esenler esnafının ve Esenlerde yaşamını sürdüren vatandaşların dertlerini dinlediğini belirterek, “Sizleri ziyaret ediyor ve sizleri dinliyorum. Ben de Esenlerliyim. Burada yaşadığınız sorunları da çözümünü de biliyorum. Çözüm için projelerimiz hazır. Yetki vermenizi istiyor, çözüm sözü veriyorum ve destek istiyorum.” Dedi.

Makam, başkanlık peşinde olmadığını ifade eden CHP’nin Esenler Başkan adayı Hasan Dalkıran, “ben Esenlere, Esenlerlilere hizmete talibim. 1 Nisan sabahı göreve geldiğimizde rant kapılarını kapatıp, hizmet kapılarını açacağız. Esenler’e yeni bir dönemi hep birlikte getireceğiz! Son on beş yıldır AK Parti'nin yönettiği Esenler Belediyesi'nin hizmetlerinden mutlu olmadığınızı anlattınız. Esenler’de çocuklarımızın oyun oynayacağı, yaş almış büyüklerimizin dinleneceği yeşil alanlarımız, parklarımız dahi yok. Esenler’de imara kapalı alanlarda kalan ve 16.500 aileyi ilgilendiren tarihi imar sorunu var, biz çözeceğiz. Evleri sosyal donatı alanlarında kaldığı için yıllardır herhangi bir imar işlemi yapamayan vatandaşların yıllardır yaşadığı mağduriyeti yine bizim projelerimizle gidereceğiz. Esenler'in 16 mahallesinin de kentsel yenilemeye ihtiyacı var ve bütün bunların çözümü için projelerimiz hazır.” Diye konuştu.

Sözleri sık sık, “Kazanacağız, İstanbul'a Hizmette Tam Yol İleri, Esenlere Hizmet için Tam yol İleri, Başkan Dalkıran” sloganlarıyla kesilen CHP’nin Esenler Başkan adayı Hasan Dalkıran, “Esenlerli dostlarım, uzun yıllardan bu yana beklediniz. CHP’nin Esenler için yapacağı hizmetleri özlediniz. CHP’nin Sosyal Belediyecilik Yürüyüşümüze katılan ve burada toplanarak miting alanına çeviren sizlere tüm Esenlerlilere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Esenlerde’da gümbür gümbür geliyor! Projelerimizden önce kardeş olmalıyız. İlk önce arkadaş olmalıyız. İlk önce birbirimizi sevmeliyiz. Çünkü sevginin olduğu yerde başarı olur. Mutluluk olur, kazanç olur, hizmet olur. İşte bunlardan sonra hep birlikte projeleri gerçekleştireceğiz. Ben burada yetim, yoksul, garibanlara hizmet etmek için başkan adayı oldum. Birlikte yöneteceğiz. Birlikte başaracağız. Bu şehrin güzel kalpli insanları kazanacak. Burada, Esenler’de Belediyeyi sizlerle hep birlikte CHP’nin sosyal belediyecilik vizyonuyla yönetmeye hazır mıyız? İstanbul için Ekrem Başkanla bir daha diyecek miyiz?” ifadelerini kullanınca Mitinge katılanlar hep birlikte “Evet” bağırdı. Dalkıran ise “Allah Razı Olsun” Diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Esenlerlilerin, özellikle kadınların ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği  CHP’nin Esenler Başkan adayı Hasan Dalkıran, bol bol anı fotoğrafı çektirdi.



  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı