Düzenlenen buluşmaya Mustafa Anteplioğlu ve Kemal Çebi de katıldı. Siyasi partilerin ilçe başkanları, yönetimleri ve meclis üyelerinin de hazır bulunduğu programda birlik ve dayanışma mesajları verildi. Organizasyona katkı sunan ve katılım sağlayan tüm protokol üyelerine teşekkür edildi.
Program kapsamında Esenler Cemevi’nde düzenlenen lokma dağıtımına da iştirak edildi. Ev sahipliği dolayısıyla Cemevi Başkanı Cemal Özdemir’e teşekkür edildi.
Ayrıca Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Esenler Şubesi Başkanı Erhan Daşkaya’ya destek ve katkılarından dolayı teşekkür mesajı iletildi.
Heyetin son durağı ise Dersim Dernekleri Federasyonu oldu. Ziyarette hemşehrilerle bir araya gelinerek istişarelerde bulunuldu. Samimi ev sahipliği dolayısıyla Federasyon Başkanı Yılmaz ve yönetimine teşekkür edildi.
Gerçekleştirilen programlarda birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıkarken, “Birlikte daha güçlüyüz, birlikte daha umutluyuz” mesajı paylaşıldı.
