Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Havaalani Mahallesi kentsel dönüsüm: Zavalli sosyal konutlar!

Havaalani Mahallesi kentsel dönüsüm: Zavalli sosyal konutlar!

Havaalani kentsel dönüsümünde degisen bir sey yok! Sorun çözülmeden devam ediyor. Esenler Havaalani Mahallesi kentsel dönüsümünde hak sahipleri ile Esenler Belediyesi arasinda yazili belgelere dayanmayan, vaatlerle, sözlü açiklamalarla `diyalog` sürdürülü

Havaalani Mahallesi kentsel dönüsüm: Zavalli sosyal konutlar!

8 kisi kadar degiliz 1400 kisiden fazlayiz

Esenler Belediye Baskani Göksu, twitter`dan geçen ay hak sahiplerinin `Havaalani Mahallesi sakinleri öbek öbek tesekkür ziyaretine geliyor.söylemine karsilik twitter açilan #EsenlerdeKentselDönüsüm hashtag`i ile de hak sahipleri “8 kisi kadar degiliz 1400 kisiden fazlayiz. Hepinizi dikkate almalisiniz.” Denildi.

Havaalani kentsel dönüsümünde degisen bir sey yok! Sorun çözülmeden devam ediyor. Esenler Havaalani Mahallesi kentsel dönüsümünde hak sahipleri ile Esenler Belediyesi arasinda yazili belgelere dayanmayan, vaatlerle, sözlü açiklamalarla `diyalog` sürdürülüyor.

Esenler Belediye yetkilileri Net Farkina hala net cevap veremediigi belirtiliyor.
Hak sahipleri Havaalani Mahallesi`nde yapilacak konutlarin ikiye ayrildigini; hak sahiplerine yapilacak sosyal konutlarin yapi kalitesinden kusku duyduklarini, rezidans olarak yapilacak konutlarin sosyal donati alanlarinin tam ve eksiksiz oldugunu, kendi oturacaklari konutlarin sosyal donati alanlarinin olmadigini ileri sürmüsler, beldiye yetkilileri de hak sahiplerinin bunu istemediklerini iddia etmisti.

Hak sahipleri ise bunun tersini söyleyerek sosyal donati alanlarini isteyen bir imza kampanyasi baslatmis bulunuyorlar.


Esenler Belediye Baskani Göksu, twitter`dan geçen ay hak sahiplerinin `Havaalani Mahallesi sakinleri öbek öbek tesekkür ziyaretine geliyor.` seklinde açiklama yaparak herkesin memnun oldugu izlenimini vermeye çalismisti. #EsenlerdeKentselDönüsüm hashtag`i ile de hak sahipleri tarafindan tepki çekmisti.

 


Hak sahipleri tarafindan, `fazlasina layik insansiniz sayin baskanim` diyenlerin degil, halinden hosnut ücbes kisiyle özel görüsmektense yuvalari kücük olacagindan üzüntü yasayan insanlari kabül etseydiniz cözüm olurdu.` diye tepkilerini dile getirdiler.

 

`Asil sorunumuz m2 idi sorun cözüldü mü de bir kac gurubun soru sormaya gelmelerini öbek öbek tesekür diye adlandiriyoruz.
Önce evimiz satilacak degil oturalicak kivama gelsin sonrasindaki ayrintilar icin elbet konusulur .gekekirse tesekürde edilir.
Biz sadece sizinle fotoraf cektiren 8 kisi kadar degiliz 1400 kisiden fazlayiz. Hepibizi dikkate almalisiniz.

yayinlayacaginiz projeninn brüt orani, yasam orani ve net alanida yazin herkes bilsin sorunu ertelemek cözümmüdür` Seklinde elestrilmisti.

 

 

 



  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli