Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

`HAYIR ` için Gürsel Tekin ile Enis Berberoglu Esenler`de

`HAYIR ` için Gürsel Tekin ile Enis Berberoglu Esenler`de

CHP Istanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin ile Enis Berberoglu, Esenler`de "hayir" lokmasi dagitti, Esenler halkinin sorunlarini dinleyen CHP Istanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin ile Enis Berberoglu, çözümün adresinin ?Hayir? oldugunu söylediler.

"HAYIR " için Gürsel Tekin ile Enis Berberoglu Esenler’de 

CHP Istanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin ile Enis Berberoglu, Esenler`de "hayir" lokmasi dagitti, Esenler halkinin sorunlarini dinleyen CHP Istanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin ile Enis Berberoglu, çözümün adresinin “Hayir” oldugunu söylediler.
 

Esenler`in AK Partili Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu, lokma ve hayir brosürleri dagitilan CHP standini ziyaret edip CHP milletvekilleri ve partililerle selamlasti.
 
CHP`li vekiller Gürsel Tekin ve Enis Berberoglu Esenler Cumhuriyet Meydani`nda, Esenler “hayir” platformunun kendilerine verdigi "hayir" yazan tisörtler giyip lokma standinin basina geçti. Iki vekil ve partililer lokma dagitti. Daha sonra CHP Istanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin ile Enis Berberoglu, kalabaliga referandumda neden `hayir` oyu verilmesi gerektigini anlatti.
 
Bu sirada meydanda bulunan Esenler`in AK Partili Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu ile bir grup AK Partili, lokma dagitilan standi ziyaret edip CHP milletvekilleri ve partililerle selamlasti.
 
Göksü ve beraberindekiler meydandakilerle ayaküstü sohbet ettikten sonra alandan ayrildi. Tekin, bu davranisindan dolayi Göksu`ya tesekkür ettigini belirtti. Dün yapilan yanlisa bugün nezaketle yaklasan belediye baskaninin, yarinda hayir oyu vererek bizleri memnun edecegine inaniyorum” dedi.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı