Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

HAYIRILIYA SER DIYORLAR

HAYIRILIYA SER DIYORLAR

Malum iktidar ve yöneticileri yaptiklari seylerden çok yapmadiklari seyleri söylemek ve ideolojik saplantilar üzerinde ajitasyon yaparak bu günlere geldi, gidiyor.

HAYIRILIYA SER DIYORLAR

Malum iktidar ve yöneticileri yaptiklari seylerden çok yapmadiklari seyleri söylemek ve ideolojik saplantilar üzerinde ajitasyon yaparak bu günlere geldi, gidiyor.

Biz onlarin hayirlarina hayir diyerek bu günlere geldik havasindalar! Hayirda hayir var dedik anlamadilar! Hayirlara karsi olduklarini söylüyorlar!

 

Pe ki biz nelere hayir dedik?

 

Darbeye hayir dedik,

 

çevre katliamina hayir dedik,

 

sömürüye hayir dedik,

 

 is cinayetlerine hayir dedik,

 

kadin cinayetlerine ve kadin sömürüsüne hayir dedik,

 

çocuk tacizine ve zinaya hayir dedik,

 

sehrin talanina, kupon arazi kafasina hayir dedik,

 

adaletin siyasallasmasina hayir dedik,

 

haksiz kadrolasma zihniyetine ve liyakatsizlige hayir dedik,

 

sistem namina kafa yormayip günü kurtarma derdinde olanlarin, ülkenin gelecegini karartmasina hayir dedik…

 

Bakiyorum da hayirlarimiz hep hayirli, memleket ve insanlik adina olmasi gereken itirazlar.

 

Itirazlarimizi hep "karsi görüs kafasi" ile degerlendirip dikkate almayanlar, her geçen gün kandirilmaktan, ihanete ugramaktan baska bir meziyeti olmayan insanlar haline geliyor.

 

Amerikanciliktan devsirilme muhafazakarligi dindarlik, uluslararasi sermayeye taseronlugu gelisme ve büyüme, film ve menkibe ile dolmusa gelmeye tarih bilinci diyerek, kendilerine yanlis bir düsünce! (düsüncesizlik) sistemi kuranlarin hayirliya ser demesi normaldir zaten.

 

Dogru kimden gelirse gelsin dogru diyemeyenler, haksizliga ugrayanin kimligine bakmadan kaldiramayanlarin, ülkenin kaynaklarini heba edenlerin, harami helale karistirip istahla yiyenlerin bu dünyada isleri yerinde gitse de ahirette gitmeyecegi kesindir.

 

Ülkeyi epey uzun sayilacak bir zaman dilimi yönetip, adaletten ve adalet sisteminden yakinip, kendi kendilerine muhalefet etmeyi basari zanneden anlayisin hayir ve ser anlayisi zaten muglaktir, kendilerini hakli çikarmak için her türlü hak ve hukuku çigneyecekleri de asikardir.



  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23 ° / 14.8 ° Güneşli