Bugün, 6 Temmuz 2024 Cumartesi

Hedefteki savci gönderildi

Hedefteki savci gönderildi

Izmir`de Liman Yolsuzlugu sorusturmasini yürüten Örgütlü Suçlar Bürosu`na bagli Cumhuriyet Savcisi Ali Çelik`in görev yeri degistirildi. Ali Çelik durusma savcisi yapilirken, dosya da elinden alindi. Bu arada Izmir Adliyesi`nde çok sayida savcinin görev y

Hedefteki savci gönderildi

Izmir`de Liman Yolsuzlugu sorusturmasini yürüten Örgütlü Suçlar Bürosu`na bagli Cumhuriyet Savcisi Ali Çelik`in görev yeri degistirildi. Ali Çelik durusma savcisi yapilirken, dosya da elinden alindi. Bu arada Izmir Adliyesi`nde çok sayida savcinin görev yerinin degistirildigi ögrenildi.

Müstesar Kenan Ipek, Izmir Cumhuriyet Bassavcisi Hüseyin Bas’i arayarak Liman Yolsuzlugu sorusturmasini durdurmasini ve Ali Çelik’in görevden alinmasini istemisti.  Sorusturmanin kapatilmasi için kendisine telefon eden müstesar Kenan Ipek’in sözlerini tutanakla kayit altina alan Cumhuriyet Bassavcisi Hüseyin Bas görevden alinmisti.

Hüseyin Bas`in görevden alinmasinin ardindan operasyonu düzenleyen Örgütlü Suçlar Bürosu’nda da degisiklik yapilarak bütün savcilar görevden alinmisti. O savcilarin yerine Mehmet Alyaprak, Ismail Arslan,  Ahmet Türkoglu ve Cevat Mert Koparal getirilmisti.

Odatv.com



  • Cumartesi 28.8 ° / 21.9 ° Güneşli
  • Pazar 30.6 ° / 22.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 31.3 ° / 22.9 ° Güneşli