Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Hem Keserim Hem Davul Çalarım

Hem Keserim Hem Davul Çalarım

Göksu’nun bu ağaçlar için susup, başka yerlerde kesilen ağaçlar için davul çaldığı görülüyor.

Florya’da ve Beşiktaş’ta kesilen ağaçlar için yaygara koparan Tevfik Göksu Esenler Nine hatun Mahallesinde bulunan Zekai Şengör Parkında kesilen 50 yıllık çam ağaçları için neden sesi çıkmıyor.

Haber:Mustafa Siviş 

Son yirmi yıldır Ak Parti yönetiminde olan belediyelerde çarpık kentleşmenin önü açıldığı gibi bir çok çevre katliamı da yapıldı. Bunlara son olarak eklenen ise kendisini doğa ve yeşil havarisi olarak lanse eden Tevfik Göksu'nun yönettiği Esenler ilçesinde gerçekleşti. 

Esenler Zekai Şengör Parkı’nda Belediye ekipleri tarafından 50 yıllık çam ağacı kesilerek katledildi. Ağaçlar yerlerinden sökülerek başka yere de dikilebilirdi fakat Belediye Bütçesinden olur olmadık her şeye harcama yapan Tevfik Göksu, bu ağaçlar için kılını bile kıpırdatmadı. Kendisini kamuoyunda sürekli doğa dostu, Kentsel dönüşüm öncüsü ve duyarlı bir Belediye Başkanı olarak tanıtan Göksu’nun bu ağaçlar için susup, başka yerlerde kesilen ağaçlar için davul çaldığı görülüyor. Anlaşılan o ki kendi semtinde susan Göksu başka yerler için yeri göğü inletmekte hiç bir beis görmüyor.

Göksu’nun Madalyon Gibi Çevrecilik Anlayışı!

Tevfik Göksu Esenler Zekai Şengör Parkı’nda katledilen çam ağaçları için sessiz kalırken, zamanında nereler için davullar çalmış? Çevreci ve duyarlı Esenler Belediyesi Başkanı Göksu diktikleri ağaçları fazla bulmuş olacak ki şimdi de kesmeye başlamış. 

Gazete Esenler olarak kamuoyu adına, bu yeşilci ve duyarlı belediyecilik anlayışı dolayısıyla Ak Partili Başkan Tevfik Göksu’ya sormak istiyoruz. 

NEDEN O AĞAÇLAR KESİLDİ BAŞKAN?



Anahtar Kelimeler: Keserim Davul Çalarım
  • Cuma 18.7 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli