HER FABRIKA BIR KALEDIR

HER FABRIKA BIR KALEDIR

Askerimiz Afrin`de savasta ve sehitler vermenin üzüntüsü içerisindeyiz. Sehit olmak sehit olan için bir sereftir, yakinlari için onur meselesidir

HER FABRIKA BIR KALEDIR

Askerimiz Afrin`de savasta ve sehitler vermenin üzüntüsü içerisindeyiz. Sehit olmak sehit olan için bir sereftir, yakinlari için onur meselesidir. Vatan için sehit olana üzülmek bu manada anlamsiz gelse de insanin ölümü ve atesin düstügü yeri yakmasi bakimindan üzüntü içerisindeyiz diyoruz.

 

Bu milletin gazini aliyorum diyene inat, gaza gelmeden, vatan ve millet meselesini oy devsirme alani görmeden, dost ve müttefik dedikleri tarafindan kandirilan basiretsizlere inat, kalkinma savasini kazanamayanin cephe savasi kazanmasi yetersiz olur! Cephede savasirken fabrikalarini satan bir anlayisin neyin savasini verdigini bilmedigi, en iyi savunma saldiridir felsefesi disina çikip dört basi mamur plan yapamayacagi asikârdir.

 

Benim bu söyledigim seye, her seyden önce dünyanin en garip siyasetini sergileyen; muhalefete muhalefet edip, küfürlestigi iktidar ile çok kisa sürede barisip ittifak kuran parti yöneticilerinin, ideolojileri açisindan dikkat çekmesi gerekir aslinda!

 

Afrini yakip yikmak ve en önde gitmek derdinde olmasindan kaynaklanan stresten olsa gerek bu konularda fikir yürütemiyor, askerimiz bile insani sebeplerden Afrin` in merkezine girememisken, Afrin` e gittik fotolari paylasmaktan vakit bulamiyorlar anlasilan!

 

Milliyetçilik sadece milli kültürü güçlendirmek, manevi degerleri yüceltmek degil, fabrika kurmak, teknoloji ihraç etmek demektir. Fabrika kurmak, isçilik ve dolayisi ile komünizme hizmet etmek mi sayilmaktadir acaba!

 

Öyle ince hesap yapmaya, yanlis kuruntulara kapilmaya gerek yok! Üretmeden güçlü olamazsin. Üretime katkin olmadan milliyetçi olamazsin!

 

Bu ülkeyi yönetmek adina, eline geçen her türlü firsati degerlendirmeyip, zor zamanlarda hep minderden kaçarak bu millet sevilmez, yükselmez ve yücelmez!

 

Global sermaye ve uluslararasi finans merkezleri ile sorunu olamayan AKP ve yönetiminin bu duruma ses çikarmamasi onlarin muhafazakâr anlayisina sigar ama en azindan "Endüstricilik ve Teknikçilik" doktrinini savunanlarin bu fabrika özellestirmelerine sessiz kalmalari anlamsizdir! Köycülük bahsine girmiyorum bile!

Afrin savasi içinde birileri çikip kandirilmisiz demez insallah! Bu savasi askerimizin vatanseverlik ve dirayeti ile bir yere kadar götürüyoruz ama bizim savasta degil masa basinda yenildigimiz asikârdir!

 

ABD den gelen adamlar karsisinda iktidarin agiz degistirmesi Rusya ve ABD nin ayri hesaplar pesinde olmasi sebebi ile dirayetsiz olanlar yüzünden kazandigimiz savastan maglup olarak çikmayiz diye dua ediyorum.

 

Biz her seyden önce disa bagimli olmamak için üretim savasini kazanmaliyiz. Egitim sistemini tarim ve hayvancilik sistemini batirarak cephe savaslari kazanimlari ile bir yere varamayiz.

 

Her fabrika bir kaledir, kalesini satanin kazanacagi savas daha çok kalekol yapmak olacaktir!