Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Her Müdür Böyle Olsa

Her Müdür Böyle Olsa

Esenler Ilçe Nüfus Müdürlügünün katinda bulunan yangin söndürme hortumunun patlamasi sonucunda koridoru su basti. Saglik müdürlügü biriminin de bulundugu kattaki koridor bir anda sularla doldu. Nüfus Müdürü Kadem Varol, örnek bir davranis sergileyerek, is

Her Müdür Böyle Olsa

Esenler Ilçe Nüfus Müdürlügünün katinda bulunan yangin söndürme hortumunun patlamasi sonucunda koridoru su basti. Saglik müdürlügü biriminin de bulundugu kattaki koridor bir anda sularla doldu. Nüfus Müdürü Kadem Varol, örnek bir davranis sergileyerek, is basa düstü dedi ve su kovasini, paspasi eline alarak biriken sulari tahliye etti.

Esenler kaymakamlik binasinda ki katta bulunan nüfus müdürlügünün koridorlarini su taskini nedeniyle çalisan personel zor anlar yasadi. Su taskininin temizlenmesine Nüfus Müdürlügünde yogunluktan dolayi çalisan personellerin yerine Ilçe Nüfus Müdürü Kadem Varol seferber oldu ve büyük bir emek sarf ederek koridorlarda biriken sulari kovalara doldurdu, paspas yaparak tüm çalisanlara örnek bir davranis sergiledi. Ilçe Nüfus Müdürü Kadem Varol’un bu davranisi personelin çalisma azmini bir o kadar atesledi.

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli