Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Her seyi Usta`dan bekliyorlar

Her seyi Usta`dan bekliyorlar

CHP Istanbul il baskan yardimcisi Aksal Örüklü`nün hazirladigi belediye meclis üyesi Kemal Sahin`in meclise önerge olarak sundugu emlak vergilerinin artisina iliskin itiraz takipsizlikten dolayi askida kaldi.

 Her seyi Usta’dan bekliyorlar 

CHP Istanbul il baskan yardimcisi Aksal Örüklü’nün hazirladigi belediye meclis üyesi Kemal Sahin’in meclise önerge olarak sundugu emlak vergilerinin artisina iliskin itiraz takipsizlikten dolayi askida kaldi.

CHP Istanbul il baskan yardimcisi duayen Aksal Örüklü’nün büyük gayretlerle hazirladigi, meclis üyelerinin talimatla belediye meclisine tasidiklari önergeler önerge olarak kaldi.  Islerinin yogunlugu ve metal yorgunluktan olacak ki, verilen önergeleri takip etmeyen meclis üyeleri ve ilce baskani halka ve partililerine karsi sorumlu degiller, Ilce baskani Ütebay’a göre tek sorumlu ve suçlu Mustafa Usta oldugu anlasildi.

Son olarak emlak vergilerinin artisina iliskin itiraz yapan belediye meclis üyeleri, 15 gün muhtarliklarda askida kalan listeleri mahkemeye tasimadilar ve aski süresinin bitisiyle verilen emekler küme gitti. CHP Istanbul Il baskan yardimcisi, ilce baskani, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri sorumluluklarini yerine getirip, getirmedigini kamuoyunun takdirine birakiyoruz.



  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli