Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

‘Heyamola Çilgin Inebolular’ belgeseli Esenler’de gösterime girecek

‘Heyamola Çilgin Inebolular’ belgeseli Esenler’de gösterime girecek

Inebolulu Yilmaz Kivanç’in yönetmenligini yaptigi “ Heyamola Çilgin Inebolulular ” belgesel filmi Esenlerdeki Kastamonulularin ve Esenler halkinin gösterimine girecek.

Haber/Hasan Gürsoy

Inebolulu vatandaslarin rol aldigi Heyamola Çilgin Inebolulular belgesel filmi 5 Temmuzda Istanbul Esenler Belediyesi Kadir Topbas Kültür Merkezinde Esenler Belediyesinin organizasyonunda KASDER ve Istanbul Inebolular Platformu destegi ile gösterime sunulacak. Ilerleyen günlerde TRT de yayinlanacak olan belgesel, Kastamonu tarihinin gelecek nesillere aktarilmasi için büyük rol oynuyor.

Heyamola Çilgin Inebolular Belgesel filminin organizasyon sorumlusu Inebolul Mustafa Karatay gazetemize Istanbul’da yayinlanacak olan Heyamola Çilgin Inebolular belgesel filmi hakkinda açiklamalarda bulunarak sunlari söyledi; “5 Temmuzda Istanbul Esenler Belediyesi Kadir Topbas Kültür Merkezinde Esenler Belediyesinin organizasyonunda KASDER ve Istanbul Inebolular Platformu destegi ile Heyamola Çilgin Inebolular Belgesel filmini izlemek için bütün Kastamonululari misafir edilecek. Belgesel filmi 5 Temmuzda 19:30’da gösterime girecek. Tüm Istanbul’daki Kastamonululari ve Inebolu’daki tüm hemserilerimizi bu organizasyona davet ediyoruz. Belgesel filmini izlemek için önemli isimlerin katilacagini da belirtmek istiyorum” dedi.



  • Perşembe 20.7 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.1 ° / 13.9 ° false