Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Hirsiz kadin önce büfe sahibini soydu, sonra 'dikkat dagitmak için' kendi soyundu

Hirsiz kadin önce büfe sahibini soydu, sonra 'dikkat dagitmak için' kendi soyundu

ESENLER'de bir büfeye müsteri gibi gelen kadin, büfe sahibinin yanina yaklasarak cebinden bin lirasini aldi.

ESENLER'de bir büfeye müsteri gibi gelen kadin, büfe sahibinin yanina yaklasarak cebinden bin lirasini aldi. Is yeri sahibinin disari çikmasini söyledigi kadin dikkat dagitmak için soyunmaya basladi, o anlar güvenlik kamerasina yansidi. 

Olay, geçtigimiz sali günü sabah saatlerinde Esenler Menderes Mahallesi, Atisalani Caddesi bulunan bir kuruyemisçide meydana geldi. Is yerine müsteri gibi gelen kadin bir süre is yeri önünde bekledi. Daha sonra büfeye giren kadin büfe sahibi Esref Oguz'un yanina gelerek bir seyler istedi. Oguz'a daha da yaklasan kadin el çabuklugu ile büfe sahibinin cebinden bin lirasini aldi. Kadinin tavirlarindan rahatsiz olan büfe sahibi kadina disari çikmasini söyleyerek tepki gösterdi. 

BÜFE IÇINDE SOYUNDU 

Dikkat dagitmak isteyen kadin büfe içinde soyunmaya basladi. Montunu yukari kaldiran, pantolonunu indiren kadin daha sonra büfeden disari çikti. Yasanan bu anlar ise is yerinin güvenlik kameralarina yansidi. Büfe sahibi ise cebinden paralarin çalindigini kadin ayrilinca fark etti. Yasanan olayi anlatan büfe sahibi Esref Oguz, "  Bir müsteri vardi içeride o çiktiktan sonra kadin girdi içeri. Bir seyler sordu bana. Sonra bana 'Meyve suyu verir misin?' dedi. Para benim sag cebimdeydi. Onun da elinde poset vardi. El çabuklugu ile parayi aldi. Disari dogru kovmak için müdahale ettim o esnada soyunmaya basladi. Ondan sonra kaçip gitti. Sonradan paranin olmadigini fark ettim. Baska yerlerde de benzer taktikle hirsizlik yapmis" diye konustu. 

(Fotograf)

 

 

 

Hirsiz kadin önce büfe sahibini soydu, sonra 'dikkat dagitmak için' kendi soyunduHirsiz kadin önce büfe sahibini soydu, sonra 'dikkat dagitmak için' kendi soyunduHirsiz kadin önce büfe sahibini soydu, sonra 'dikkat dagitmak için' kendi soyunduHirsiz kadin önce büfe sahibini soydu, sonra 'dikkat dagitmak için' kendi soyunduHirsiz kadin önce büfe sahibini soydu, sonra 'dikkat dagitmak için' kendi soyunduHirsiz kadin önce büfe sahibini soydu, sonra 'dikkat dagitmak için' kendi soyundu



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli