Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Hüseyin Özkahraman A.Adayligini Açikladi.

Hüseyin Özkahraman A.Adayligini Açikladi.

CHP Bahçelievler eski ilçe baskani Hüseyin Özkahraman 3. Bölge milletvekillik aday adayligini yerel basin ile yaptigi kahvaltili basin toplantisinda açikladi.

 Hüseyin Özkahraman CHP 3. Bölge Milletvekili A.Adayligini Açikladi.

CHP Bahçelievler eski ilçe baskani Hüseyin Özkahraman 3. Bölge milletvekillik aday adayligini yerel basin ile yaptigi kahvaltili basin toplantisinda açikladi.


Milletvekilligi seçim maratonunun hizlanmaya basladigi su günlerde ilk aday adayligini açiklayan Bahçelievler CHP Eski Ilçe baskani Hüseyin Özkahraman oldu.

CHP gençlik kollarindan yetismis, partinin birçok yerinde görev almis Kurultay delegesi olan bir isim. Bahçelievler`de Kahve diyarinda 3.bölge yerel basinla yaptigi kahvaltili tanisma programinda konusan Milletvekili Aday adayi Hüseyin Özkahraman Geçmis siyasi hayatini basin mensuplari ile paylasti.

Yerel basina önem verdigini söyleyen Dr. Hüseyin Özkahraman yaptigi kisa basin tanisma toplantisi basinda dünyada ve ülkemizde yasanan olaylari da kinadigini dile getirdi. Programa katilan basin mensuplarini tek tek karsilayan Milletvekili aday adayi Hüseyin Özkahraman siyasi hayatinda gazete 365 takip ederken sikintilarinin da bildigini söyledi.

Sivil toplumcuyum, insan haklari ve çevre gönülleri savunusucuyum

Dis Hekimi olan Hüseyin Özkahraman " Ben sivil toplumcuyum, ben insan haklari savunu sucuyum ve çevre gönülleri savunu sucuyum çok sayida STK üyesiyim. Ben inaniyorum ki karar merci üyeler olacagina inaniyorum. Ben örgütten gelen siyasette devrimci oldum. Ben örgütle beraber büyüdüm. Beni ben yapan devrimci örgütümdür. Örgütüm verecegi karara saygi duyacagim" dedi.

Yerel gazetecilere inandigini onlar her seyin hamallari oldugunu dile getirdi. Ulusal basinin kaymak yedigini yerel basinin maalesef magdur oldugunu dile getirdi.

Sabah kahvaltili toplantida 3. bölgede görev yapan basin kuruluslari ve temsilcileri yer aldilar. Gazete 365 Genel Koordinatörü Melek Bayhan, Köse Yazari Esref Eker Ve Muhabir Aykut Kaya, Istanbul Times Yönetim Kurulu Baskani Hüseyin Çetiner,  Ersen Ajans`dan Mahmut Erdinç, 3. Yol Dergisi Gazete Istanbul Anil Boduç, Aktüel Gazetesi Suna Yumusak, Atatköy Gazetesi Yavuz Arpacik, Günesli Haber Gazetesi Imtiyaz Sahibi Mithat Sayar Ve Yardimcisi Neriman Kanmaz, Gazete Bagcilar Volkan Çeliktunç, Bahçelievler Ekspress Engin Öder, Gazete Esenler Hasan Gürsoy Tek Rumeli Tv Program yapimcisi Celal Bilgen ve Istanbul Yasam Huzur Gazetesi Imtiyaz Sahibi Hatice Birsen`de bu toplantiya katilanlar arasinda yer aldilar. Milletvekili Aday dayligi sürecinde seçim koordinatörlügünü yürütecek olan Ismail Koç`da basin mensuplari davetinde yer aldi. 

 

Hüseyin özkahraman kimdir?

Aslen Sivas Divrigi’li olup siyasi hayatina gençlik yillarindan baslayarak çesitli kademelerde görev almis çok sayida sivil toplum örgütlerinin kuruluslarinda bulunmus 4 yil boyunca Bahçelievler ilçe baskanligi görenini yapmis bir isim. Dis doktoru olan Hüseyin özkahraman evli  2 çocuk babasi.

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli