Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

I.TURHAN LISESI Mezunlari Pilav Gününde Bulustu

I.TURHAN LISESI Mezunlari Pilav Gününde Bulustu

Esenler Ibrahim Turhan Lisesi Mezunlari ve Mensuplari Derneginin pandemi döneminde ara vermis oldugu geleneksel pilav günü programinin 5.sini bu yil 12 Haziran 2022 saat 16:00’da olasi hava muhalefeti ihtimali nedeniyle okulun koridorunda yogun bir katili

Esenler Ibrahim Turhan Lisesi Mezunlari ve Mensuplari Derneginin organize ettigi pilav günü etkinligine, Dernek yönetimi, emekli ögretmenler, okul yönetimi ve mezunlarin katilimiyla geçmiste yasanan güzel anilari canlandiran bir bulusma oldu.

Programin açilis konusmasini dernek baskani Mehmet Sirkeci yapti. Sirkeci, Okulumuzun mezunlari arasinda dayanismayi artirmak, kardeslik duygularini pekistirmek ve mezunlarimizin birbirlerini yakindan tanimalarini saglamak için bir aradayiz. Dernegimizde görev almak etkin olmak için herkesin destegine ihtiyaç duyuyoruz. Pilav günümüze katkilarindan dolayi Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu’ya tesekkür etti.

Ibrahim Turhan Lisesi okul müdürü Tuncay Eyidenbilir kisa selamlama konusmasi yapti. Eyidenbilir, dernegimizin organize ettigi pilav günü programini anlamli bulduklarini ve her türlü destegi vermeye hazir olduklarini belirterek, gelecek dönem itibariyle okulumuzun Istanbul’da proje okullari arasina girdigini ve artik puanla ögrenci alacaklarini belirtti.

Pilav günü programi okulda görev yapmis Yüksel Ercan, Bahattin Uzunpinar ve Zafer Demir ögretmenlerimizin birlik ve beraberlige vurgu yaparak, geçmiste yasanmis güzel anilari aktardilar.



  • Cuma 18.2 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.1 ° / 13.9 ° false
  • Pazar 19.4 ° / 13.4 ° Güneşli