Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

IBB’den Esenlerdeki amatör Futbol Spor kulüplerine spor malzemesi destegi

IBB’den Esenlerdeki amatör Futbol Spor kulüplerine spor malzemesi destegi

Istanbul Büyüksehir Belediyesi Esenlerde faaliyette olan amatör spor kulüplerini ve sporculari antrenmanlarda ve müsabakalarda kullandiklari spor malzemeleri dagitti.

Istanbul Büyüksehir Belediyesi amatör sporun ve spor kulüplerinin güçlenmesine ve sporda Istanbul’un elde ettigi basarilarin artmasina katki saglamak amaciyla amatör kulüpleri spor malzemesi ile destekliyor.

Istanbul Büyüksehir Belediyesi bugün Kemer Stattin da Esenlerde faaliyet gösteren 12 Amatör spor kulüplerine basarilarinin artmasi amaçli spor malzemeleri dagitimini yapti.

“EMEGI GEÇEN HERKESE TESEKKÜR ETTI”

Dagitim programinda açiklama yapan CHP Esenler Ilçe Baskani Bülent Ütebay, “Esenler Ilçemizde Istanbul Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlügü tarafindan Amatör Spor Kulüplerine malzeme desteginden dolayi Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu’na, IBB Gençlik ve Spor Müdürlügü yetkililerine ve ulasim personellerine tesekkür ederim.”

“YETERLI IMKANLARLA SAGLIKLI NESILLER YETISTIRIRIZ”

Esenler Kulüpler birligi eski baskani Hakki Çakir, Sporun gelismesinde amatör kulüplerimiz ve sporcularimiz büyük önem tasiyor. Bende bir zamanlar bu sahalarda ter dökmüs ve çocuklugumun en güzel günlerini buralarda yasamis, yoksullugun ne demek oldugunu bilen birisi olarak, yapilan bu yardimlarin spor yasaminda ne kadar anlamli oldugunu biliyorum. Bu nedenle Amatör kulüplerimizin ve sporcularimizin gelisimine yapilan desteklerin bununla sinirlanmamasini baska alanlarda da desteklerin yapilmasini istiyorum. Bizlerin istekleri çok ama bugüne kadar isteklerimize yeterlicevap verilmemesi bizleri üzdügü gibi yapacagimiz basarilari da gölgelemistir.  Bizlere yeterli imkanlar taninirsa inanin bu ilçede daha saglikli ve sportmen gençler yetistiririz.

Dagitim törenine CHP Esenler Ilçe Baskani Bülent Ütebay, Iyi Parti Esenler Ilçe Baskan Yardimcilari ve IBB Gençlik ve Spor Müdürlügü yetkilileri katildi. Konusmalarin ardindan 12 Amatör Spor Kulüplerine spor malzemeleri dagitildi.



  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli