Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

IBB, Esenler Otogari'nda tuvalet ücretlerinde indirim yapti

IBB, Esenler Otogari'nda tuvalet ücretlerinde indirim yapti

Son günlerde ulasim zammi haberleriyle gündeme gelen Istanbul Büyüksehir Belediyesi, isletmesini devraldigi 15 Temmuz Sehitler Otogari'nin tuvaletlerini elden geçirdi. Temizlenen tuvaletler artik yolculara 2 lira degil 1 liradan hizmet verecek.

Istanbul'un en kaotik yerlerinden olan 15 Temmuz Sehitler Otogari, isletmecisinin sözlesmesinin bitmesinin ardindan IBB'ye geçti. IBB, ulasim zamlarinin ardindan otogarda tuvalet ücretlerini 1 liraya indirdi.

IBB DEVRALDI

Bayrampasa Otogari, Esenler Otogari, Büyük Istanbul Otogari, 15 Temmuz Sehitler Otogari isimleri farkli olsa da Istanbul'dan gidenlerin veya Istanbul'a gelenlerin yolunun düstügü yerdir otogar. Son yillarda pisligi, alt katlarinin güvensiz olusuyla gündemde olan otogar Istanbul Büyüksehir Belediyesi'nin yönetimine geçmisti.

TUVALETLER YENILENDI

Otogarin en çok sikayet edilen yerlerinden biri de tuvaletleriydi. Pisligi ile soförlerden yolculara herkesin tepkisini çekiyordu. IBB, bu tuvaletleri yenileyerek adeta bastan yaratti.

TUVALET ÜCRETLERINDE INDIRIM YAPILDI

Daha önce 2 liraya hizmet verilen tuvaletlerde de indirime gidildi. IBB, kendi islettigi umumi tuvaletlerde oldugu gibi otogardaki tuvaletlere de turnike sistemi koydu ve ücreti 1 liraya indirdi.

 

 

 



  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 16.1 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı