Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

IBB'nin "Askida Fatura" kampanyasina 8 bin 691 aile basvurdu

IBB'nin "Askida Fatura" kampanyasina 8 bin 691 aile basvurdu

IBB Baskani Ekrem Imamoglu, dün baslattiklari askida fatura kampanyasina 24 saatte ihtiyaç sahibi 8 bin 691 ailenin basvurdugunu ve faturalarin toplam tutarin 1 milyon 990 bin lira oldugunu açikladi.

Istanbul Büyüksehir Belediyesi (IBB) Baskani Ekrem Imamoglu, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda dün baslattiklari “Askida Fatura” kampanyasi için basvuru yapan ihtiyaç sahiplerinin sayisini açikladi. Kampanyalarina 24 saatte ihtiyaç sahibi 8 bin 691 ailenin basvurdugunu belirten Imamoglu, “7 bin 392 ISKI, bin 299'u IGDAS faturasi olmak üzere toplam tutar 1 milyon 990 bin liradir. Hayirsever vatandaslarimiz yarin (Çarsamba) askidan fatura alip, ödeme yapmaya baslayabilir” dedi.

KAMPANYAYA NASIL BASVURULUR?

IBB tarafindan ihtiyaç sahibi oldugu tespit edilmis aileler, IBB'nin internet sitesine giris yaptiktan sonra karsilarina çikacak olan “askida fatura” uygulamasina tiklayip, IBB kuruluslari olan ISKI ve IGDAS'a ait su ve dogalgaz faturalarinin bilgisini buraya yazacak.

Fatura ödeyerek hayir yapmak isteyenler ise, su için farkli fiyat araliginda, gaz için farkli fiyat araliginda fatura ödeme tercihinde bulunabilecek.

Kampanya ile ilgili ayrintilara https://askidafatura.ibb.gov.tr/ adresinden ulasilabiliyor.

 

 



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli