Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Ibrahim Turhan 40. dönem diploma töreni

Ibrahim Turhan 40. dönem diploma töreni

Esenler`in en eski liselerinden biri olan Ibrahim Turhan Anadolu Lisesi, 40. dönem mezunlarina diplomalarini düzenledigi bir törenle verdi

Ibrahim Turhan Anadolu Lisesi, 40. dönem mezunlari Diplomalarini aldilar

Esenler`in en eski liselerinden biri olan Ibrahim Turhan Anadolu Lisesi, 40. dönem mezunlarina diplomalarini düzenledigi bir törenle verdi. Okulun bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu`nun yani sira: çok sayida ögretmen, ögrenci ve veli katildi. Saygi durusu ve Istiklal Marsi`nin okunmasinin ardindan baslayan tören, protokol konusmalari ile devam etti.

 

IZ BIRAKIN IZINIZ SÜRÜLSÜN...

Mezuniyet töreninde bir konusma yapan Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu, hayatin su gibi akip geçtigini ve her geçtigi yerden bir iz biraktigini belirterek, "Biz o izi sürerek o suyun nereye gittigini görebiliyoruz. Bazen akip giden hayatlar iz birakir bazen de akip giden hayatlar iz birakmaz. Eger dünyada iz birakip gidenlerden olursaniz iziniz sürülür, eger bu dünyaya bir iz birakamasaniz unutulup gidersiniz" seklinde konustu.

 

Esenler`in en eski lisesi olan Ibrahim Turhan lisesinden mezun olan Okul birincisi Selma Kaya, ikincisi Çigdem Seker ve üçüncüsü Yagmur Çelik diplomalarini Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu`nun elinden aldilar. Törenin sonunda Baskan Göksu dereceye giren ögrencilere çesitli hediyeler verdi.  

 

 

Okul birincisi Selma Kaya, ikincisi Çigdem Seker ve üçüncüsü Yagmur Çelik diplomalarini Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu`nun elinden aldilar. Törenin sonunda Baskan Göksu dereceye giren ögrencilere çesitli hediyeler verdi.  



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli