Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Ibrahim Turhan Lisesi üçüncü pilav gününde bulustu

Ibrahim Turhan Lisesi üçüncü pilav gününde bulustu

Esenler Ibrahim Turhan Lisesi Mezunlari ve Mensuplari Dernegi`nin geleneksel pilav gününün üçücüsü bu sene 05 Mayis 2018 tarihinde okulun bahçesinde büyük bir katilimla yapildi.

Ibrahim Turhan Lisesi üçüncü pilav gününde bulustu

Esenler Ibrahim Turhan Lisesi Mezunlari ve Mensuplari Dernegi’nin geleneksel pilav gününün üçücüsü bu sene 05 Mayis 2018 tarihinde okulun bahçesinde büyük bir katilimla yapildi.

Pilav gününe Esenler Kaymakami Hulusi Sahin, Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler Ilçe Baskani Umut Özkan, CHP Esenler Ilçe Baskani Bülent Ütebay, MHP Esenler Ilçe Baskani Suat Yilmaz, Basaksehir Ilçe Milli Egitim Müdürü Ramazan Yilmaz, Ibrahim Turhan Lisesi’nde görev yapmis ögretmenler Cevat Kahveci, Mehmet Kule, Güner Kir, Faik Çakan, Zafer Demir, Sefer Yakut, Semsettin M. Bilgin ve mezunlar katildi.

Açilis konusmasini Dernek Baskani Mehmet Sirkeci yapti. 

Sirkeci, ”Ibrahim Turhan Lisesi’nden 1978 yilindan günümüze kadar mezun olan ögrenciler ile okulda görev yapan ve yapmis olan ögretmenleri her yil bir araya getirmek, anilari tazelemek ve sosyal dayanismayi gelistirmek gayesi ile her yil mayis ayi içinde, okulun bahçesinde düzenlenen pilav gününe bu yil katilim yüksek oldu. Yaklasik 35 bin mezun vermisiz daha yüksek katilim bekliyordum, insallah önümüzdeki yil daha fazla mezunlarimiza ulasip bir araya geliriz. Okulumuzdan mezun olupta çok yüksek yerlerde görev yapan arkadaslarimiz var, bunlarlada bulusup Ibrahim Turhan Lisesi’nden mezun issiz olanlara veya yardima muhtaç ögrencilerimize maddi ve manevi olarak katkida bulunmalarina vesile olmak istiyoruz.” dedi.

Sirkeci, pilav gününe katkilarindan ve her türlü desteklerinden dolayi Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu’ya tesekkür etti.

Pilav gününün üçüncüsünün geçmise göre katilimin umulandan da fazla oldugunu belirten Sirkeci, her yil istirak edenlerin sayisinin daha da artacagini ümit ettiklerini belirterek katilan tüm mezunlara ve katilimcilara tesekkür etti.

Esenler Kaymakami Hulusi Sahin’de yaptigi konusmada, Esenler Ibrahim Turhan Lisesi’nin konumu itibari ile daha iyi yerlerde olmasinin gerektigini söyleyerek Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu’nun Ibrahim Turhan Lisesi’nin sinavli bir okul olmasi için çok büyük gayret sarf ettigini söyleyerek maalesef Milli Egitim içindeki bazi yerleri asmada güçlük çektiklerini belirtti.

Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu’da yaptigi konusmasinda eskiden Esenler’de oturan vatandaslarimiz oturduklari yeri söyleyemezlerdi nerde oturuyorsunuz dediklerinde ya Bayrampasa’nin yaninda veya Güngören’in üst tarafida oturuyoruz derlerdi. Ama simdi Huzur ve Güven Sehri Esenler’de oturuyoruz derken gögsünü gere gere söylüyorlar. Anadolu’ya gittigimde Esenler Belediye Baskani’nin geldigini duyduklarinda yanima gelerek Baskanim ben Ibrahim Turhan Lisesi mezunuyum diye gururla söylüyorlar dedi.

Siyasi parti temsilcileri de birer selamlama konusmasi yaparak sizlerle burada olmaktan mutluluk duyuyoruz dediler.



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli