Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Imamoglu verileri paylasti: Iste o ilçeler

Imamoglu verileri paylasti: Iste o ilçeler

Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Imamoglu, askida fatura kampanyasinin verilerini paylasti. Buna göre sehrin en yoksul ilçeleri en fazla faturanin ödendigi yerler oldu.

IBB Baskani Imamoglu, Koronavirüs salgini sürecinde baslatilan Askida Fatura uygulamasina iliskin detaylari paylasti.Imamoglu Twitter'dan yaptigi paylasimda, “Hayirsever vatandaslarimizin askida ödedigi faturalarin ilçe ilçe dagilimi, yoksulluk haritamiza uygun bir dagilim gösteriyor. Bu tablo hayirseverlerin desteginin çok dogru yerlere gittigini gösteriyor. Bu en güzel hayir isini güçlendirerek sürdürelim” ifadelerini kullandi.

Imamoglu’nun paylastigi verilere göre, en çok faturasi ödenen ilçe, Istanbul’un en yoksul ilçelerinden biri olan Esenyurt. Esenyurt’u sirasiyla Sancaktepe, Bahçelievler, Sultangazi ve Bagcilar takip ediyor.

Imamoglu, ayrica fatura ödemesi yogunluk haritasini da açiklamasiyla birlikte paylasti. Ödenen 120 binden fazla faturanin 38 bin 918'ini dogalgaz, 38 bin 918'ini su faturalari olusturdu.

 

Ekrem Imamoglu
 
?@ekrem_imamoglu
 
 

Hayirsever vatandaslarimizin askida ödedigi faturalarin ilçe ilçe dagilimi, yoksulluk haritamiza uygun bir dagilim gösteriyor. Bu tablo hayirseverlerin desteginin çok dogru yerlere gittigini gösteriyor.

Bu en güzel hayir isini güçlendirerek sürdürelim.https://askidafatura.ibb.gov.tr

Resmi Twitter'da görüntüle
 
3.748 kisi bunun hakkinda konusuyor
 


  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli