Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

INTERNET CAFE ISLETMECILERINE SERTIFIKA

INTERNET CAFE ISLETMECILERINE SERTIFIKA

Esenler Ilçe Kaymakamligi Esenler Belediyesi Konferans salonunda düzenlenen törenle, Ilçede faaliyet gösteren Internet Cafe isletmecileri verilen egitim sonrasi ? egitime katilim belgesi? ile sertifikalandirdi.

Hasan Gürsoy/Gazete Esenler

Internet Cafe Isletmecilerine Sertifika
Esenler Ilçe Kaymakamligi Esenler Belediyesi Konferans salonunda düzenlenen törenle, Ilçede faaliyet gösteren Internet Cafe isletmecileri verilen egitim sonrasi “ egitime katilim belgesi” ile sertifikalandirdi.
Kaymakamlikça düzenlenen egitime katilim belgesi dagitim töreninde bir konusma yapan Esenler Ilçe Kaymakami Nazim Madenoglu internet cafe sahiplerine, ilgili kanunlara uyulmasi gerektigini animsatti.
Bilisim çaginda internet kullaniminin önemine vurgu yapan Madenoglu “Çocuklarimiz önce sizin de çocuklariniz. Sonra müsterileriniz. Çocuklarin internet basinda kalma sürelerine dikkat ediniz. Fazla kalanlari uyariniz. Çünkü bu bagimlilik çocuklarimizin kamburlasmasina, fazla oturmaktan fiziksel baska sorunlara neden oluyor” dedi.
Cafe isletmecileri 03.12.2012-11.12.2012 tarihleri arasinda ilçe kaymakamliginca düzenlenen egitim programina tabi tutuldular.
Egitim; “5651 sayili internet ortaminda yapilan yayinlarin düzenlenmesi ve bu yayinlar yoluyla islenmis suçlarla mücadele edilmesi hakkindaki kanun ile internet toplu kullanimi saglayicilari hakkindaki yönetmelik ve ilgili diger mevzuat ve konulari” kapsadi…  

Tören egitime katilim belgelerinin cafe isletmecilerine dagitilmasi ile son buldu.



 



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı