Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Isa Mesih SAHIN Oruçreis parkinda “seffaf olunmasi ve ‘ben yaptim oldu’ seklinde olmamasi gerektigini vurguladi”

Isa Mesih SAHIN Oruçreis parkinda “seffaf olunmasi ve ‘ben yaptim oldu’ seklinde olmamasi gerektigini vurguladi”

Gelecek Partisi Istanbul Ilk Baskani Avukat Isa Mesih SAHIN “dönüsümünde bir ihtiyaç oldugunu ancak bunun istisare yoluyla halkida bilgilendirerek ve bu sürece katarak yapilmasi gerektigini, seffaf olunmasi ve ‘ben yaptim oldu’ seklinde olmamasi gerektigi

Haber/Hasan Gürsoy

Esenler Oruç Reis Mahallesinde ki Barbaros Parki, Esenler’in sicak gündemi olmaya devam ediyor.

Gelecek Partisi Istanbul Ilk Baskani Avukat Isa Mesih SAHIN, il yöneticilerinin ve Esenler Ilçe Baskani Mustafa Kaplan’in ve yönetiminin de katildigi kalabalik bir grupla Oruç Reis Mahallesinde ki Barbaros Parkinda  halkin sorunlarini dinlediler ve açiklamalarda bulundular..

Vatandaslar Esenler Belediyesinin bu alani oldubittiye getirmek istedigini ve parka sahip çikacaklarini, gerekirse gece – gündüz burada nöbet tutacaklarini belirtti.

Gelecek Partisi Il Baskani Avukat Isa Mesih SAHIN ise mahalle halkina destek vermek için burada olduklarini belirterek, kentsel dönüsümünde bir ihtiyaç oldugunu ancak bunun istisare yoluyla halkida bilgilendirerek ve bu sürece katarak yapilmasi gerektigini, seffaf olunmasi ve ‘ben yaptim oldu’ seklinde olmamasi gerektigini vurguladi ve belediye yöneticilerinin karsitlik siyaseti üzerinden toplumu kutuplastirmamasi gerektigini belirtti.

Gelecek Partisi Esenler Ilçe Baskani Mustafa KAPLAN ise, 50 yillik bu parkin mahallenin tek yesil alani ve tek kamusal alani oldugunu belirterek imar degisikligiyle konut yapilmasina karsiyiz dedi. Parkin düzenlenip halkin hizmetine sunulmasi gerektigini, gece yarisi operasyonu ile parkin oldubittiye getirilmemesi gerektigini vurguladi.



  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı