Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

ISIIF`te Isçi ve Isveren Bulusuyor

ISIIF`te Isçi ve Isveren Bulusuyor

Esenler Belediyesi`nin ISKUR Istanbul Il Müdürlügü ile birlikte bu yil üçüncüsünü düzenledigi 2013 Istanbul Insan Kaynaklari ve Istihdam Fuari (ISIIF ) 24 Nisan Çarsamba günü kapilarini açiyor.

Haber Merkezi/Gazete Esenler

ISIIF’te Isçi ve Isveren Bulusuyor

Esenler Belediyesi’nin ISKUR Istanbul Il Müdürlügü ile birlikte bu yil üçüncüsünü düzenledigi 2013 Istanbul Insan Kaynaklari ve Istihdam Fuari (ISIIF ) 24 Nisan Çarsamba günü kapilarini açiyor.

Esenler Belediyesi, geçen yilda oldugu gibi bu yil da ISKUR Istanbul Il Müdürlügü ile ortaklasa, Istanbul Büyüksehir Belediyesi (IBB), Istanbul Ticaret Odasi (ITO) ve Yildiz Teknik Üniversitesi’nin destegiyle 24 – 27 Nisan 2013 tarihleri arasinda Yildiz Teknik Üniversitesi Davutpasa Kampüsü 2010 Avrupa Kültür Baskenti Kongre Merkezi’nde 2013 Istanbul Insan Kaynaklari ve Istihdam Fuari (ISIIF)’ni düzenliyor.

Türkiye’nin Lider Firmalari Bu Fuarda

Türkiye’nin önde gelen sirketlerinin bir araya gelecegi nitelikli eleman teminine yönelik olarak düzenlenen ISIIF Fuari’na beyaz esyadan ulasima, tekstilden gidaya, otomotivden turizme, egitimden sagliga, iletisimden insaata kadar genis bir yelpazede ülkemizin önde gelen 200’den fazla kurum ve kurulus yer alacak. Istanbul’da isgücünü arz edenler ile isgücünü talep edenleri; kamu kurumlari, yerel yönetimler, üniversiteler, sanayici ve isletmeciyi bulusturarak, mesleki egitim, istihdam ve insan kaynaklari konusunda taraflar arasinda isbirligini kalici ve kurumsal hale getirmeyi amaçlayan fuar, 4 gün süre ile 10.00 – 18.00 saatleri arasinda ziyaret edilebilecek.

Fuarda; “Istihdam ve Mesleki Egitim” ve  “Kadin Girisimciligi” gibi konularda panel, seminer ve söylesiler düzenlenerek mesleginde uzman birçok firma yetkilisi, ziyaretçilerle bulusup yeni bir meslege yönlenme konusunda ipuçlari verecek. Alanlarinda uzman üst düzey yöneticiler verecekleri seminerlerle is yasamina isik tutacaklar. Yetkililer, uluslararasi is imkânlari ve egitimler hakkinda da bilgi verecekler.

Merkezi Noktalardan Ücretsiz Servis

Fuar, 27 Nisan 2013 tarihine kadar 10.00 - 18.00 saatleri arasinda ziyaret edilebilecek. ISIIF’e, Kadiköy, Bakirköy, Mecidiyeköy, Eminönü ve Avcilar meydanlarindan 10.00-16.00 saatleri arasinda saat basi ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek. Ayrica Istanbul’daki her meslek lisesi önünden de fuara ücretsiz servisler yapilacak.

Bakanlar, milletvekilleri ve çok sayida siyasi ve bürokratin da ziyaret edecegi fuarin son gününde, bir önceki ISIIF’te en çok eleman alan is yerlerine Istihdam Ödülleri verilecek.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı