Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Isitme Engellilere Belediyeden Bosalt Tebligatina Tepkiler

Isitme Engellilere Belediyeden Bosalt Tebligatina Tepkiler

Esenler belediyesini denetim yapan müfettislerin Esenler belediye meclisi tarafindan bazi derneklere ve spor kulüplerine tahsis etme kararina yönetmeligi uygun olmamasi nedeniyle ilgili dernekler mevcut yerin bosaltilmasi için tebligat gönderildigi bu ned

Özay Sali/Gazete Esenler

Isitme Engellilere Belediyeden Bosalt Tebligatina Tepkiler

Esenler belediyesini denetim yapan müfettislerin Esenler belediye meclisi tarafindan bazi derneklere ve spor kulüplerine tahsis etme kararina yönetmeligi uygun olmamasi nedeniyle ilgili dernekler mevcut yerin bosaltilmasi için tebligat gönderildigi bu nedenle de Esenler isitme engeller dernegine zabitalar yilbasina kadar bosaltma kararini baz almayarak bugün bosaltmaya geldiler.

Zabitalar Esenler isitme engelliler dernegine gelmesine müteakip dernegin bagli bulundugu Esenler dernekler federasyonun baskanlari, siyasi parti baskanlari ve yerel basin dernek merkezine geldi.

Esenler belediyesinin bu tutumu Esenler dernekler federasyonun baskanlari, siyasi parti baskanlari büyük tepkisine neden olurken siddetle elestirdiler.

Fidan ‘Sik bulmuyorum kiniyorum’

MHP Ilçe Baskani Ahmet Fidan “Isitme Engellilere yapilan bu haksizligi görmezden gelemeyiz Esenler Belediyesinin Engelliler Dernegine yaptigi ve uyguladigi bu zorbaligi sik bulmuyorum kiniyorum. Esenler Belediyesinin böyle bir yere varsa biz MHP ilçe baskani olarak kendilerine böyle bir yer tahsil edelim. Esenlerde Türk toplumunun yüregine basmis oldugu ve yüreklerinde tasidigi engellileri sadece Esenler Belediye Baskanin ve AKP ilçe baskanin sabit düsünceleri için var etmenin geregi olmadigini düsünüyorum.

Fidan “Esenlerdeki bütün vatandaslara da sesleniyorum. Eger bu toplum bu zamana kadar yüreginin içerisinde hissetti bu engellilerin acilarini ayni aciyi tekrar his ederek bunun geregini mutlaka yapacaklarini düsünüyorum. Eger Esenlerdeki insanlar engellilere yapilan bu haksizligin karsisinda hiçbir sey yapmaz durumdularsa zaten sözün bittigi yerdir. bu yüzden Esenler Belediyesinin yaptigi bu olayi siddetle kiniyorum mutlaka bunun bir gün hesabi sorulacaktir.”

 



  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli