Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Istanbul Ordu`lular Murat Sahin ile Güven Tazeledi

Istanbul Ordu`lular Murat Sahin ile Güven Tazeledi

Istanbul Ordulular Egitim Kültür ve Dayanisma Dernegi 2016 yili olagan kongresinde Murat Sahin`in listesi kongre üyelerden çogunlugunun oyunu kongrenin kazanani oldu.

 Istanbul Ordu’lular Murat Sahin ile Güven Tazeledi

Istanbul Ordulular Egitim Kültür ve Dayanisma Dernegi 2016 yili olagan kongresinde Murat Sahin’in listesi kongre üyelerden çogunlugunun oyunu alarak kongrenin kazanani oldu.

Pazar günü Esenler Kadir topbas Kültür merkezinde gerçeklesen kongreye AKP Istanbul Milletvekili Ismet Uçma, Istanbul’daki Ordu ili STK temsilcileri, Siyasi parti temsilcilerinin yani sira dernek üyeleri yogun katilim sagladi.

Esenler ilçe seçim kurulu baskani Yilmaz Kök’ün genel kurul üyeleri tarafindan divan üyeligini seçildigi Istanbul Ordulular Dernegi Kongresi, saygi durusu artindan Istiklal marsi okunarak basladi. Kongrede AKP Istanbul Milletvekili Ismet Uçma konusmasinda birlik beraberlik mesajlari verdi. Ardindan dernek baskani Murat Sahin dernek baskanligi yaptigi süreçte yapilan etkinlikleri ve faaliyetleri anlatti. Sahin, “ dernegimiz Istanbul’da yapmis oldugu sosyal ve kültürel faaliyetlerle tüm Ordulu hemserilerimizin birlik, beraberlik ve kardesliginin öncüsü olmustur. Ordulular olarak yillarca en önde yürüdük. Ordulularin yükselen sevgi ve kardeslik bayragini, hiçbir zaman o yüceldigi yerden asagi indirmedik. Bayragimizi daha genis ufuklara tasimanin gayreti içinde olan ve geçmisten bugüne kadar hizmet veren tüm arkadaslarima sükranlarimi sunuyorum.  O hizmet veren arkadaslarimizla yükselen bayragimizin hakli gurur ve onurunu Ordulular olarak hep birlikte yasiyoruz. Dedi.

Kongrede Gündem maddeleri geçildi. Divan baskanligina iki liste sunuldu. 75 oyun kullanildigi kongrede Fahri Öztürk’ün listesi 26 oy aldi. Murat Sahin’in listesi ise 49 alarak güven tazeledi. Genel kuruldan çikan bu sonuçla önümüzdeki dönemde yeniden Ordulularin dernek baskanligi görevini Murat Sahin’in ve listesi üstlenmis oldu. 



  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Cuma 17.8 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı