Istanbul pembelesecek

Istanbul pembelesecek

Istanbul`da meme kanserinde erken taniya dikkat çekmek için Fatih Sultan Mehmet ve Bogaziçi köprüleri ile Sapphire Istanbul 20 Ekim aksami pembe renge bürünecek

ISTANBUL - Istanbul`da meme kanserinde erken taniya dikkat çekmek için Fatih Sultan Mehmet ve Bogaziçi köprüleri ile Sapphire Istanbul 20 Ekim aksami pembe renge bürünecek. 

Meme Sagligi Dernegi`den (MEMEDER) yapilan yazili açiklamada, “çek pembeyi” basligiyla düzenlenecek etkinlik kapsaminda, Istanbul`un üç “önemli” yapisinin kadinlar için pembe renkle isiklandirilacagi bildirildi. 

Meme kanseri bilinçlendirme ayi faaliyetleri kapsaminda gerçeklestirilecek kampanyaya destek olmak isteyenlerin, 20 Ekim aksami saat 20.00`de pembe renge dönüsecek olan 3 yapinin fotografini çekip, sosyal medyada “çek pembeyi” basligi altinda paylasarak desteklerini gösterebilecekleri belirtildi. 

Istanbul disinda yasayanlarin ise kampanyaya kendilerine ait bir pembe esyalarinin fotografini çekip yollayarak katilabilecekleri ve çekilen resimleri “info@memeder.com” adresine de gönderip “Pembe Destek” afisinin olusumuna katkida bulunabilecekleri kaydedildi.

 

Radikal