Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Istanbul Trabzon Federasyonunda Dursun Çaglayan Güven Tazeledi

Istanbul Trabzon Federasyonunda Dursun Çaglayan Güven Tazeledi

Istanbul Trabzon Federasyonu'nun genel kurulu dernek delegeleri katilimi Gerçeklesti. Dursun Çaglayan güven tazeledi.

Haber Senol Özyurt

Istanbul’da federasyon merkezinde gerçeklestirilen genel kurulunda 2020-2021 Yillarina Iliskin faaliyet raporu ile denetim Kurulu rapor oylamalari oy birligi ile ibra edildi ve 2022 Yili Tahmini Bütçe görüsmeleri maddesi oy birligi Ile kabul edildi.

“Bugün sunulan faaliyetler imiz ve basarilar sadece bizim degil sizlerin de basarisidir”

Baskan Çaglayan yeniden seçilerek güven tazeledi. Istanbul Trabzon federasyonu baskani Dursun Çaglayan baskanlik dönemiyle ilgili gerçeklestirdikleri projeler ve faaliyet raporu ile ilgili genel kurul üyelerine bilgiler verdi. Geçilen dönem de önemli bir yol aldiklarini anlatan Çaglayan “7 yil önce sizlerin takdiriyle geldik. Fark yaratacak, kalici eserler birakacak, stratejik çalismalarin Bir iki dönemle mümkün olacagini söyledik. Görev sürecimizi boyunca sizlerle sik sik bir araya geldik. Gerekli tavsiyelerinizi aldik. Görev yaptigimiz sürece çok hassas çalistik. En zor kararlari birlikte alip uyguladik. Bu sayede bugün sunulan faaliyetler imiz ve basarilar sadece bizim degil sizlerin de basarisidir” dedi.

“Ilk Geldigimiz günden bu güne asla siyaset üzerinden Politik çikar elde etmeyecegimizi söyledik”

Birlikte yapacak daha çok is var diyen Çaglayan, yapilan harcamalarla ilgili elestirilere ise, Her zaman seffaf ve denetime açik olduk diye konustu. Çaglayan “Yeni dönemde hedefimiz tüm Trabzonlu hemserilerimizin yapilan Etkinlik Program ve Faaliyetlerimizin gerek yerel basin yoluyla gerekse ulusal kanallarda yayinlanarak Trabzon halkinin ve hemserilerimize saglikli bilgi akisinin saglanmasi gerektigi ifadelerini kullandi. Baskan Dursun Çaglayan genel kurula yeni projemize ve çalismalara basladik, Ilk Geldigimiz günden bu güne asla siyaset üzerinden Politik çikar elde etmeyecegimizi söyledik bugünde ayni çizgide devem edecegiz. Bu Süreçte Hangi Dernek ve Federasyon Baskanlarinin içinde bulundugu ekonomik sorunlarin biriktiginin ve giderek arttigini gördük ve bu durumun farkinda olduklarini” dile getirdi.

Son olarak Çaglayan “Bu konularda Epey yol aldik Kafamizdaki fikirleri sizlerden gelen düsüncelerle birlestirdik. Dernek Baskanlar arasinda Sahsi husumetler, adam kayirmalar yüzünden dogru yönetilmiyor. Istikrar yok, istikrar olmayinca basari da gelmiyor Inanilmaz bir iletisimsizlik var dertlerini anlatacaklari muhatap bulamiyorlar. Geçmis yönetim kurulu üyeligi görevinde bulunmus arkadaslarimiza Çalismalarindan dolayi sonsuz tesekkürlerimi iletiyor, Yeni göreve seçilen yönetim kurulu üyesi arkadaslarimiza basarilar diliyorum” dedi.



  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı