Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Istanbul Yozgat Merkez Kültür ve Dayanisma Dernegi Anneler gününü kutladi

Istanbul Yozgat Merkez Kültür ve Dayanisma Dernegi Anneler gününü kutladi

Istanbul Yozgat Merkez Kültür ve Dayanisma Dernegi Baskani Soner Karabulut’un öncülügünde bugüne kadar oldugu gibi bugün de önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atarak Anneler Günü’nde de “Cennet ayaginin altinda olan Anneler” için önemli bir etkin

Kahvalti sonrasi programa katilan herkese tesekkür eden Istanbul Yozgat Merkez Dernegi Baskani Soner Karabulut, “Programimiza katilan çok kiymetli misafirlerimiz Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler Ilçe Baskani Umut Özkan, MHP Esenler Ilçe Baskani Hakan Özel, ESDEF Baskani Cuma Helvaci, Kirsehirliler Dernek Bsk. Ramazan Dogan, Mardin Dernek Bsk. Hüseyin Günenç, Bayburtlular Dernegi eski baskani Fuat Saka’ya katilim saglayarak bizleri ve misafirlerimizi onurlandirmislardir.

SÖLEN HAVASINDA ETKINLIK 

Toplantida konusma yapan DUYKON ve Merkez Dernegi Kadin Kollari Genel Baskani Aysel Arslan, etkinligin yogun bir katilimla gerçeklestigini söyledi.  Arslan, sölen havasinda gerçeklestirdikleri etkinligin gururunu yasadiklarini belirterek, “Istanbul Yozgat Merkez Kültür ve Dayanisma Dernegi Kadin Kollari olarak göreve gelir gelmez bir ilk olarak organize ettigimiz özel Anneler Günü Kahvalti Programimizi Yogun bir katilim ve sölen havasinda gerçeklestirmis olmanin mutlulugunu ve gururunu yasamaktayiz” dedi.

Kadin Kollari Genel Baskani Aysel Arslan, programin gerçeklesmesinde bizlere her türlü destek ve katki veren Baskanimiz Soner Karabulut’a, Yönetim Kurulu Arkadaslarima, Sultangazi Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Yönetim kurulu üyemiz Bekir Türkben’e ve Davut Çevik’e, kiymetli Sanatçimiz Elvan Özdemir’e ve Kadin Kollari Ekibime çok tesekkür ederim” dedi.



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false