Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Istanbul Yozgatlilar Dernegi’nin yeni baskani Soner Karabulut oldu

Istanbul Yozgatlilar Dernegi’nin yeni baskani Soner Karabulut oldu

Istanbul Yozgatlilar Dernegi 17. olagan genel kurulu yapildi, baskanliga oy birligi ile Soner Karabulut seçildi.

1987 yilinda Istanbul’da ilk kurulan Yozgat Dernegi olan, Istanbul Yozgat Kültür ve Dayanisma Dernegi’nin 17. Olagan Genel Kurulu Esenler’de dernek merkezinde yogun bir katilimla gerçeklestirildi. Sölen havasinda geçti.

Genel kurulda geçmis dönem baskanlar ve yöneticiler ile üyelerin yogun katilimiyla basladi. Divan Baskanligini Dernegin kurucu Baskanlarindan Avukat Satilmis SAHIN, Adem COSKÜNYÜREK ve Kazim EKINCI’den olusan divan teskili ile basladi. Gündemin tamami oy birligi ile kabul edildi.  Daha sonra yeni Yönetim ve Denetim kurulu üyeleri üyelerin tamaminin oy birligi ile seçildiler.

Seçim sonrasi tesekkür konusmasi yapan yeni seçilen baskan Soner Karabulut, bu bayrak yarisinda hizmete talip olan arkadaslarimizi da ayri ayri tebrik ediyorum. Merkez dernegimizin misyonu olan her Yozgatli hemserimizin yaninda olmak birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmektir. Dernegimizin geçmis dönemlerde hizmet etmis olan Baskanlarimiza ve yöneticilerimize emegi geçen herkesten Allah razi olsun. Rahmeti Rahmana ulasan Armagan GAYRETLI, Rüstü UZBILEK Baskanlarimiza da Allah rahmet eylesin, hayatta olan baskanlarimizada, Saglikli, huzurlu ömürler dilerim.

 



  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 16.1 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı