Bugün, 20 Eylül 2024 Cuma

Isten Atilan Akademisyenlerin yerine Gaziantepli Muhtarlar Atanacak !

Isten Atilan Akademisyenlerin yerine Gaziantepli Muhtarlar Atanacak !

Isten Atilan Akademisyenlerin yerine Gaziantepli Muhtarlar AtanacakCumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan`in

YÖK`ten müjde!Isten Atilan Akademisyenlerin yerine Gaziantepli Muhtarlar Atanacak !

Isten Atilan Akademisyenlerin yerine Gaziantepli Muhtarlar AtanacakCumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan`in 1128  akademisyeni " azarlayip " muhtarlari " baskonuk" olarak kabul etmesinden sonra Gaziantep`te muhtarlik akademisi açildi.Akademiden mezun olan muhtarlar kep giydi.Kep törenine Milli Egitim Bakani nabi Avci`da katildi.

"Bu Suça Ortak Olmayacagiz Baris Için Akademisyenler” metini imzalayan çok sayida akademisyen isten atilirken, tüm bu gelismelere sesini çikartmayan Gaziantep Hasan kalyoncu Üniversitesi, muhtarlar akademisi kurdu ve muhtarlara kep attirdi.

Gaziantep Büyüksehir belediye Baskani fatma Sahin de " Akademik Muhtarlari" Facebook sayfasindan söyle duyurdu:

"Gaziantep Büyüksehir Belediyesi ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi isbirligiyle Türkiye`de ilk kez Muhtarlar Akademisi`ni olusturduk. Muhtarlarimiz dün Milli Egitim Bakanimiz Prof. Nabi Avci`dan diplomalarini aldilar, cüppelerini giydiler, keplerini attilar."

Muhtarlarin kep giyme töreni sosyal medyada genis yanki uyandirdi. Bunlardan en çarpicisi ise " " Isten atilan Baris Akademisyenleri`nin yerini muhtar akademisyenler dolduracak. yakinda YÖK atama yapar, üniversiteler de bunu kabul eder" seklinde yazilandi.

 

Kaynak Gaziantep Haberler



  • Cuma 24.2 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.7 ° / 20.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 25 ° / 20.1 ° Güneşli