Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

ISTIFA EDENLER VE ISTIFADE EDENLER

ISTIFA EDENLER VE ISTIFADE EDENLER

Esenyurt Belediye Baskani, Necmi KADIOGLU istifa etti haberini duyunca çok sasirdim dogrusu!

Saskinligim ismi daha önce telaffuz edilmesine ragmen, geçmis iliskiler ve baglantilar yüzünden bunun gerçeklesmesi bana pek mümkün görünmüyordu!

Ilk etapta 4, daha sonra Istanbul genelinde 16 ilçe belediye baskaninin seçimlerden önce ya da önümüzdeki seçimle beraber aramizda olmayacak olmalari kesine yakin görünmeye basladi!

Esenler ilçemiz, ne tür sürprizlere gebe hep beraber görecegiz! Büyüksehir belediye baskanligina oynayanlar bir sekilde oyun disinda kaliyor!

Bütün belediye baskanlari partili cumhurbaskani ile tanis ve yakin olmasina ragmen Necmi Kadioglu`nun yakinligini bilmeyen yoktur! O bile gözden çikartilip istifa etmesine göz yumuluyorsa veya istifa ettiriliyor ise kimsenin yeri garanti degildir!

Yerin garanti olmama durumu benim açimdan dert degil, hatta böyle bir baski makam ve koltuk baskanligi yapanlarin halkin arasina inmesi, burunlarinin büyümemesi açisindan iyi bir yan etki saglayacaktir.

Istifa edenler bir sekilde durumunu düzeltip, kendini saglama alarak gidiyor! Hatta geçmis defterler simdilik kapandigi ve basi agrimayacagini bildigi için gönüllü terkler yasaniyor!

Benim ilgi alanimi ise istifa edenlerden çok, istifade edenler çekiyor!

Kanunda olmamasina ragmen danisman olarak sirtini baskana dayayanlar mi dersin, partiden gönderilen issiz güçsüz bizden uzak dursun diye belediye baskanlarina salça edilenler mi dersin, baskanin hemserisi olmaktan baska bir vasfi ve özelligi olmadigi halde, baskan gibi gezinip caka satanlar mi dersin o zavallilarin durumu ne olacak ben onu düsünüyorum!

Yeni gelenin yaninda bunlarin yenisi de gelecek! Kimse sesini çikartmasa, bu yeni istifadeciler eski benzerleri ile ugrasacak.

Hasbel kader tüm vasifsizligina ragmen iyi kötü bir yer edinmisti gariban, simdi olan buna oldu! Belediye baskani ömrünün sonuna kadar çalismasa sikinti çekmez ,ya bu istifade ediciler öyle mi? Simdi ne halt edecekler, nerelere gidecekler?

Bunca zaman bey gibi yasadilar, iktidar degisip te bu olanlar baslarina gelse neyse diyecekler ama kendi adamlari, kendi arkadaslari, bunlari yiyecek, hatta belki de en çok arkadas dedikleri bunlari dislayacak, yargilayacak.

Huyum kurusun, düsene de bir tekme atma tarzim olmadigi ve bunu adamlik saymadigim için, haksizlikla bir yerlere gelseler de insanlarin düsmesine sevinemedigim için simdiden dert ediniyor, kasilmaktan vazgeçmelerini, kendilerini egitmelerini salik veriyorum.

Istifadeniz mesru çizgileri geçmesin, bankamatik memuru gibi olmayin, bunun bu dünyasi yaninda ahireti de var unutmayin. Baskalarinin dünyaligi için ki dünyada da rezil rüsva olmayin.

21.12.2017 

Bu Yazi 01.09.2018 tarine kadar 223 Kez Okunmus



  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu