Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

ISTIFA SIRASI YASAR KÜÇÜKÇALIK’TA MI?

ISTIFA SIRASI YASAR KÜÇÜKÇALIK’TA MI?

Tekstilkent Yönetimin'de Mesut BALTA’dan sonra Tekstilkent Yönetim Kurulu Baskanligin'da istenmeyen adam ilan edilen Yasar Küçükçalik’in yönetimden istifa etmesi gündemde olduguna dair isaretler her geçen gün artiyor.

Haber: Senol Özyurt

MESUT BALTA’NIN ISTIFASINI DUYURMADI !

Tekstilkent Kooperatifi ikinci baskani Mesut Balta’nin istifasini açiklamasinin ardinda yönetim kurulu baskani tarafindan kooperatifin resmi sitesinde hiçbir açiklama yayinlanmamasina karsi tepkiler artarak devam ediyor.

ISTIFA KENDI TAKDIRLERI

Tekstilkent Kooperatifi Yasar Küçükçalik’in ÖZEL Avukati TAM yetkiyle donatilmasi genel sekreterlik görevini yürüten Ahmet Hakan yilmaztürk’ün istifasinin ardinda ikinci baskan vekili Mesut Balta'nindan sok istifa haberi yapmistik.

YASAR KÜÇÜKÇALIK SAGLIK SEBEBIYLE ISTIFA EDECEK !

Öte yandan Balta’dan sonra 10 yakin yönetim ve denetim kurulu üyelerinin istifa edecegi Tekstilkent’te öne sürülürken adinin listenin üst siralarinda yer alan Küçükçalik Için ‘’saglik gerekçesiyle istifa edecek ‘’ iddiasi geldi.

ÖZEL AVUKAT NILGÜN ÖKTEM’I FEDA EDEMEDI !

Yakindan takip ediyorum. Mesut Balta aslinda Özel Avukat Nilgün Öktem’i hazmetmezdi Yasar Küçükçalik yönetimi göreve geldigi günden beri Nilgün Öktem’in 1663 Sayili Kooperatifler Kanununa aykiri yaptigi icraatlar baglaminda begenmezdi tepkisini ortaya koyardi. ne var ki Tekstilkent genel kurul seçimlerinde hukuksuzluk becerileriyle yaptigi mani fosta ve hareketlerle yönetime karsi kurulda basari saglayan kendine özel avukatini feda edemedi!

PEKI KÜÇÜKÇALIK’IN ISTIFASI MÜMKÜN’MÜ?

Kuskusuz bu konular tartisilir lakin Tekstilkent’te iddialara göre Yasar Küçükçalik sagligini gerekçe göstererek istifa edip çekilecek.



  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli