Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Iyi Parti Esenler Ilçe 2. Olagan kongresini gerçeklestirdi…

Iyi Parti Esenler Ilçe 2. Olagan kongresini gerçeklestirdi…

Kara “iyi hizmet etme aski bu gün göreve bir kez daha talibiz.”

Haber Merkezi

Iyi Parti Esenler Ilçe Baskani Ömer Kara Partisinin 2. Olagan kongresinde “Bu bir bayrak yarisi daha iyi hizmet etme aski bu gün göreve bir kez daha talibiz. Derdimizde davamizda memleket sevdasi Türkiye iyi olsun istiyoruz ve bu amaçla çalisiyoruz” Dedi.

Iyi Parti Esenler Ilçe 2. Olagan kongresini gerçeklestirdi. Dörtyol’da bir dügün salonunda gerçeklestirilen Iyi Parti Esenler 2. Olagan kongresine CHP Esenler Ilçe Baskani Bülent Ütebay, Saadet Partisi Esenler Ilçe Baskani Tugrul Yalçinkaya, Iyi Parti Esenler Belediye Meclis Üyesi Lütfi Kahveci ve Mikail Aslan, STK temsilcileri Esenler Esnaf Odasi Baskani Sükrü Sahin Muhtarlar, CHP Esenler Belediye Meclis Üyesi Cafer Turna ve Kemal Sahin ayni zamanda partililer katildi. Divan Baskanligini Iyi Parti Istanbul il Baskan Yardimcisi Yusuf AFAT yapti.

“Niyetimiz belli idi Türkiye iyi olsun istedik”

Kongrede konusma yapan Iyi Parti Esenler Ilçe Baskani Ömer Kara “Partimizin 2. Olagan Kongresine hos geldiniz. Katiliminiz ile bizleri onurlandirdiniz. Türkiye ise mesele memleket ise çikariz yürürüz geliriz diyen siz çok degerli delegelerimi dava arkadaslarimiz yol arkadaslarimiz ülkemiz için hep birlikte yollara düstük. Niyetimiz belli idi Türkiye iyi olsun istedik. Ve iyi olacakta buna yürekten inaniyoruz. Bu ugurda dünden bu güne emek veren bedel ödeyen isinden evinden olan herkese sonsuz tesekkür ediyoruz.

“Son yapilan yerel seçimler ile tüm vatandaslarimizin umudu tekrar dan yesermistir”

Adalet ve vicdan için hukuk için genel Baskanimiz Meral Aksener’in önderliginde tüm Türkiye’yi karis karis gezdik. Bu mücadelemiz Genel seçimler ardindan yerel seçimler ile ne kadar dogru bir hareket oldugunu tüm Türkiye’ye göstermistir. Son yapilan yerel seçimler ile tüm vatandaslarimizin umudu tekrar dan yesermistir. Bu gün bu salonda olan katilimcilardan bu duygu fazlasi ile hissediliyor. Huzurlarinizda gerek Türkiye gerek Istanbul gerekse Esenler de bu umuda toprak olan su olan günes olan ve bizleri bir eden emektarlari bizden önceki ilçe Baskanlarimizi yönetimlerini ve gönül vermis delege ve dava arkadaslarimizi ayri ayri kutluyoruz.

“Bu bir bayrak yarisi daha iyi hizmet etme aski bu gün bu göreve bir kez daha talibiz.”

Bu bir bayrak yarisi daha iyi hizmet etme aski bu gün bu göreve bir kez daha talibiz. Derdimizde davamizda memleket sevdasi Türkiye iyi olsun istiyoruz ve bu amaçla çalisiyoruz. Bu milli suurla çok çalisacagiz. Evlatlarimiza daha iyi bir Türkiye birakmak için çalisacagiz. Genel Baskanimiz Sayin Meral Aksener’in dedigi gibi tüm Türkiye’yi bayram sofrasinda bulusturmak için çalisacagiz. Gün dostluk baris, sevgi, hos görü ve dayanisma günüdür. Gün Iyi Partiyi Iktidara tasiyacak yolda el ele omuz omuza verme günüdür. Gün birligimizi dayanismamizi güçlendirme günüdür. Ben simdi bu kürsüden geçmiste yasanan tüm olumsuzluklari kirginliklari en önemlisi de küçük hesaplari bir kenara koyarak tüm dava arkadaslarimi birlikte davranmaya davet ediyorum. Tüm samimi duygularimiz ile bir kez daha görev talep ediyoruz. Degerli dava arkadaslarimiz bu kongrenin kaybedeni olmayacaktir” dedi.

 

Kongre öncesi ilçe baskanligi aday seçim çalismalari yapan Iyi Parti Esenler Ilçe eski teskilat baskani Cemal Karadeniz son anda aday olmadigi görüldü.

Bu nedenle kongreye tek adayla gidildi. Mevcut ilçe baskani Ömer kara listesini divana sundu. Üyelerin tamamini aldigi oyla tekrar güven tazeleyerek Iyi Parti Esenler Ilçe Baskani oldu.



  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 16.1 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı